Greta a spol. už chtějí odstraňovat muže

Uveřejněno dne 17 června 2020 000 14:37
Podle posledních novinových zpráv chce šestnáctiletá Greta odstranit údajný patriarchát, který prý živí klimatickou krizi. Tady už opravdu nejde jen o nějaké globální oteplování.

Klimaaktivisté mají dlouhodobě blízko k levici. Po nejnovějších prohlášeních (viz třeba LN), které Gretině partě zrály v hlavě, než se děvče přeplavilo přes Atlantik, je jasné, že prominentní světová aktivistka a její nejbližší mají nejblíž k progresivistické ultralevici. Vytáhli totiž její oblíbenou kartu o tom, jak by na světě bylo krásně, kdyby mu vládly ženy. Protože muži můžou za všechno špatné. A v Madridu, na konferenci OSN o klimatu jich je hodně. Dámy proto budou vymetat patriarchát.

Aby byli aktivisté všude v Evropě (jinde jich moc není) v pořádné ráži, prezentují cestu Grety s dalšími dvěma aktivistkami jako cestu odvážných žen. Tří odvážných žen proti 29 tisícům delegátů. A ty tři ženy prý nepřestanou se svým úsilím, dokud je politici nevyslyší.

Za prvé – aktivisté jako obvykle lžou. Nejde totiž o žádný souboj „3 proti 29 000“ ale především o přátelské setkání. Většina účastníků barcelonské trachtace jsou totiž přesvědčení alarmisté. Mezi nimi se budou doslova ztrácet politici, kteří odmítají panikařit a skákat podle „gretodiktátu“. O tom, že by na konferenci pořádané OSN měli nějaký prostor vědci, kteří mají na současnou situaci jiné názory, je iluzorní. Takže proti jakým 29 000 tisícům ta tři děvčata půjdou?

A jestli někde nějaký patriarchát živí klimatickou krizi (pokud to s ní je opravdu tak, jak Greta panel OSN tvrdí), tak ten musí jít aktivistky smést do Asie. Konkrétně do Číny, Indie, nebo Ruska. Také do Iránu a Saúdské Arábie. Ne do Evropy, která je zelená a feministická tak, že kdyby aktivisté nestupňovali průběžně své požadavky, neměli by už dávno co dělat. To zadruhé.

Kdy už konečně po pravdě přiznají, že ve jménu klimatu (zatím, protože to jistě není konečná) chtějí omezovat soukromé vlastnictví i přímo znárodňovat? K tomu by rovnou mohli přiznat, že hned po tom, co podle svých představ kvůli klimatu zlikvidují evropský průmysl a celý životní styl, chtějí se pustit do přeměny mezilidských vztahů a tak nějak nám prostě řídit život od kolébky do hrobu?

Najde se v Madridu evropský politik, který celé téhle alarmistické partě jasně řekne, že to co chtějí, není technologicky možné? A proto se prostě program bezuhlíková EU odkládá na dobu, až toho budeme schopni dosáhnout bez toho, že bychom svítili loučemi, nebo se stali čínským závislým územím. Budu doufat, že mezi těmi 29 tisíci účastníků alespoň jeden takový je.

Mimochodem, jak se může na něčem efektivně domluvit 29 tisíc lidí? A jak můžou něco projednat, neřku-li prodiskutovat?

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist