Bába je klimatická svině

Uveřejněno dne 25 června 2020 000 11:29

Vypadá to, že i takovej vovčí národ jako Němci se občas vzmůže k nějakému projevu nesouhlasu. Klimatická Hitlejugend, co nadává babičce do sviní, už byla na ně moc.

V rámci indoktrinace dětí nechal pěvecký sbor veřejnoprávní WDR dětičky nacvičit klimaticky uvědomělou píseň „Meine Oma ist ´ne alte Umweltsau“ („Babička je stará klimatická svině“). Jednalo se o pokrokový remake dětské písničky „Meine Oma fährt im Hühnerstall Motorrad“. Vyvolalo to obrovskou vlnu nesouhlasu, takže intendant WDR klimasoudruh Buhrow musel klip stáhnout. Bohužel v dnešní době není stažení čehokoli tak snadné, takže klip vesele obíhá po světě a babičky z celého světa si mohou poslechnout, jak je dětičky andělsky čistými hlásky titulují svině. Reakce německé společnosti jsou odmítavé. Zejména starším Němcům připadá poněkud neomalené, aby jim prepurbertální mládež nadávala do sviní, když oni vlastníma rukama vybudovali zemi, kde Klimajugend žije v nebývalém luxusu.

Vypadá to, že se kariéra klimasoudruha Buhrowa ocitá v troskách a jeho vysvětlení, že se jednalo o satiru, nijak moc nepomohlo. Ostatně stačí si představit, co by se stalo, kdyby někdo veřejně prezentoval satiru například na téma „Greta Thunberg jezdá po blázinci na kole“. Nakonec se Genosse Buhrow musel omluvit.

Samotou přípravu klipu, kde se nadává prarodičům do dobytka, se ujal externí spolupracovník veřejnoprávního média uvědomělý mladý Genosse Danny Hollek. Ten se naopak omluvit nehodlal a na Twitter napsal: „Promluvme si o prarodičích, o těch, co se teď rozčilují ohledně klimatické svině. Vaše babička nebyla klimatická svině, ale nacistická svině.“

Novej level klimapropagandy. Nechceš se nechat urážet novou církví? Tak jsi nacista.

Česká média text prasečího klimatického manifestu necitují správně a poselství pokrokové německé mládeže nepatřičně změkčují. Dovolil jsem si přispět k mrdiální diskusi o klimafašismu přesným překladem, aby bylo jasné, jak mladí pokrokoví členové Klimajugend smýšlejí o svých babičkách.

Meine Oma ist ne alte Umweltsau Moje babička je stará klimatická svině
Meine Oma fährt im Hühnerstall Motorrad, Motorrad, Motorrad.
Das sind 1000 Liter Super jeden Monat.Meine Oma ist ne alte Umweltsau!

Meine Oma sagt Motorradfahren ist voll cool, echt voll cool, echt voll cool.

Sie benutzt das Ding im Altersheim als Rollstuhl,

meine Oma ist ne alte Umweltsau.

Meine Oma fährt im SUV beim Arzt vor, beim Arzt vor, beim Arzt vor.

Sie überfährt dabei zwei Opis mit Rollator,

meine Oma ist ne alte Umweltsau.

Meine Oma brät sich jeden Tag ein Kotelett, ein Kotelett, ein Kotelett.

Weil Discounterfleisch so gut wie gar nichts kostet.

meine Oma ist ne alte Umweltsau.

Meine Oma fliegt nicht mehr, sie ist geläutert, geläutert, geläutert.

Stattdessen macht sie jetzt zehnmal im Jahr ne Kreuzfahrt,

meine Oma ist doch keine Umweltsau.

Moje babička jezdí v kurníku na motorce, na motorce, na motorce
To dělá 1000 litrů benzínu Super za měsíc.Moje babička je stará klimatická svině!

Moje babička říká, že jízda na motorce je úplně cool, fakt úplně cool, fakt úplně cool.

Používá ji v důchoďáku jako invalidní vozík,

moje babička je klimatická svině.

Moje babička jezdí SUVčkem k doktorovi, k doktorovi, k doktorovi.

Přejede přitom dva dědky s chodítky.

Moje babička je stará klimatická svině.

Moje babička si každý den peče kotletu, kotletu, kotletu.

Maso ve slevě totiž skoro nic nestojí,

moje babička je stará klimatická svině.

Moje babička už nelítá, polepšila se, polepšila, polepšila,

Místo toho podniká desetkrát ročně plavbu na velké výletní lodi

Moje babička přece není žádná klimatická svině!

V rámci objektivity je nutné dodat, že slovo „Sau“ má v němčině trochu jiné konotace než česká „svině“, která je doslovným překladem. Někdy to vyznívá spíš jako „mrcha“. Podobně je to i s českou sviní, která se výjimečně může dostat do pozitivní roviny, když někdo disponuje schopností využít své negativní vlastnosti pro dobrou věc („ten advokát byl naštěstí dost velká svině a tak jsme ten soud vyhráli“).

Také si můžete pustit klip, ale pozor, je to skutečně hodně německé:


 

Na konci písně se objeví ještě něco. Ze záznamu se ze záznamu přehraje věta Grety Thunberg „we will not let you get away with this“ (to vám projít nenecháme), přičemž klimaticky uvědomělé dětičky otevírají ústa, jako by to říkaly ony samy.

Nyní tedy víme, že to babičce neprojde. A protože diskusí už bylo dost, tak je třeba jednat hned. Babička si sbalí kufry a pojede vlakem na východ. Jsou tam takové jako tábory, kde navracejí židovské, pardon, klimatické svině do náručí bohyně Gayi. Co na tom, že jsou vlaky Deutsche Reichsbahn přeplněné a autistické děti musí sedět na zemi.

Diví se někdo? Já doufám, že se nediví nikdo. Úspěšná indoktrinace začíná vždy u dětí. Komsomol, Hitlerjugend, Svaz mládeže, pořád to samé. S námi, starými klimatickými sviněmi, už toho mnoho neudělají, protože máme vlastní názor a nebudeme jen tak ochotní ho měnit. Takže bude lepší nás odeslat s kuframa za babičkou na východ. Ale děti, to je jinej matroš, ty si názory teprve tvoří. Děti se dají zpracovávat mnohem lépe a po nějaké době se je jistě povede přesvědčit, že je v rámci Extended Fridays For Future zapotřebí zplynovat babičku, dědečka, další uhlíkově nežádoucí geronty a potažmo všechny, kdo mají nějaké námitky.

Jinak myslím, že ten praktikovaný gretenismus docela funguje a kombinace expresívní mluvy šilhavé asociálky s pubertálními myslemi je explozivní mix, který dokáže skutečné divy. Například jistý osmnáctiletý Daniel M. ze západních Čech dostal za úkol ve slohové práci vypodobnit, jak to bude vypadat na planetě za sto let.

„Jedni zabíjejí druhé k uvolnění místa na přelidněné planetě, která už nestačí nasytit miliardy hladových krků. Já osobně jsem na straně lovců zabijáků. Nahlížím na to tak, že zachraňuji zemi a dávám tím dalším generacím šanci“

A protože ACT NOW, asi měsíc po tomto dystopickém textu odlidnil planetu o spolužačku, která mu nechtěla dát, a nyní s ním probíhá soudní líčení.

Bude to mít grády.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist