V tom, aby se Greta vyznala…

Uveřejněno dne 11 srpna 2020 000 9:25

V tom, aby se Greta vyznala… Členové ekofašistické skupiny Extinction Rebellion v Paříži, Lyonu a Bordeaux vyřadili z provozu 3 600 elektrokoloběžek, aby protestovali proti jejich negativnímu dopadu na životní prostředí. Ekofanatici by se měli ale mezi sebou dohodnout, jak to teda je. Přece původně se koloběžky s velkou slávou zaváděli jako velmi ekologické. ? V tom, aby se Greta vyznala… ? Udělejme budovatelské plány, že emise CO2 snížíme ne o 50 procent, ale o 150 procent. ? Musíme překročit plán. ?

Zdá se, že eko-revoluce požírá své vlastní děti. Pokud nestačíte držet krok s permanentní eko-revolucí, budete za chvíli zpátečníkem. To může za chvilku dostihnout Zelené i Piráty. ? TOP 09 už je dávno za opicema… ?

Pravdou je, že řada rádoby-ekologických opatření přírodě spíš škodí. Známe jsou větrné turbíny, které zabíjí ptáky a hmyz. Boj proti CO2 zničí člověka i přírodu.

Ale třeba se tihle magoři pobijí mezi sebou a bude klid. ? Ale spíš asi ne. Musíme se zelenému šílenství postavit – pro ochranu přírody i ochranu našich vlastních životů.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist