Protiuhelné prostitutky a prostituti

Uveřejněno dne 9 září 2020 000 14:39
Před šesti dny jsem zde na blogu předpověděl, co se asi tento víkend stane. Do puntíku jsem se trefil až na ty kočičky. Ony to tedy nebudou kočičky, ale ošklivé staré opelichané miciny, neboť nám svou tvář asi ze studu halí šátky.

Vždy se snažím pochopit jednání lidí, jejichž činy jsou zdánlivě nepochopitelné. Pochopit prostest proti spalování uhlí se dá, že od něj Česká republika postupně odchází se všeobecně ví, stejně jako se ví, že nahradit ze dne na den uhlí prostě nejde.

S logikou však na mediální feťáky krmené bio stravou nechoďme, oni neslyší na nic, jen na to, co jim kdo nařídí a za co dostanou zaplaceno. Stejně jako nyní při prostestech na Mostecku. Nikdo z nich není dobrovolník, všichni jsou za akci zaplaceni a všichni dostali právní nalejvárnu, co policie smí a co jim hrozí. Sami sobě určitě dokazují jak jsou chytří a jak zachraňují svět pro budoucí generace.

Takže pokud zde tento text čte někdo z vás, tak chytří skutečně nejste, jste naivní a nad vámi vlají pomyslné nitky od loutek, za které tahá kdosi, o kom nemáte ani tušení. Okamžitý ústup od uhlí by znamenal pouze výborný kšeft pro někoho, kdo má plyn a tím je drahé děti Rusko a soudruh Putin. Pak někdo, kdo by sem ten plyn dopravil a pak někdo, kdo by zde postavil plynovou elektrárnu/y a pak někdo, kdo by musel kompletně překopat hlavní rozvody, kvůli novým plynovým elektrárnám.

Já vím, mávnete rukou a řeknete, to zvládneme. Nezvládneme, není pro to dostatečná politická vůle. Takže pokud chcete záměr svého utajeného chlebodárce dotáhnout do úspěšného konce, založte si politickou stranu „Tři koťátka za bezuhelnou budoucnost“ a vyhrajte volby. Myslím, že dostanete tak tři hlasy.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist