V roce 2021 nás čekají rituální sebevraždy ve jménu klimatu

Uveřejněno dne 9 září 2020 000 14:48
Ne nezbláznil jsem se, jen uvažuji, co ještě mohou agitátoři za neuhelnou budoucnost (která stejně nastane) nabídnout za představení, aby si jich alespoň někdo vážně všimnul.

Pokusím se zpracovat názory čtenářů pod článkem z iDNES, který popisuje akci občanské neposlušnosti (strašný název pro obyčejný trestný čin) party dobře živených a asi i placených aktivistů v dole Vršany.

Názory zde uvedené jsou nejplusovanější, tedy s nimi souhlasí nejvíce čtenářů a dá se z toho usuzovat, jak se na aktivisty veřejnost ve skutečnosti dívá.

Pojďme na ně:

1. Konec uhlí, tomu ještě rozumím. Ale povedzte mi, Kefalín, čo si představujete pod takým „spravedlivá transformace“ a „energetická demokracie“?

Spravedlivá transformace – Je třeba vysvětlit, že bohatství patří všem a především levicovým veganům, takže Kellner (drahý všechno), Vítek (nic on se rád soudí), Komárek (kde je pumpa s českou naftou?), Babiš (ty taky Andy a nečum blbě), Křetínský (to máš za Spartu), Baudiš (Avast je strašná sr..), Tykač (za uhlí), Dospiva (kašle na manželku..), Kučera, Šmejc, Chrenek, Bakala (uhlí kdysi), Šlemr, Kunovský, Němec, Lukačovič (když něco nechci najít hledám na seznamu), Zavoral (za uřvanýho z.rdíka alzáčka), Šimáně, Beran, Tesář a dalších 90 miliardářů se připraví na dobrovolné darování svých hmotných statků ve prospěch Greenpeace ČR. Tak to totiž bude spravedlivé.

Energetická demokracie – Před každou zimou se udělá veřejné hlasování na Letenské pláni v Praze (ta se pro masy osvědčila) a zvednutou paží každého účastníka se bude hlasovat, zda se bude topit ebenovými tyčemi, či rozšíříme sběrná místa na teplo vyprodukované enormní láskou k přírodě všech našich spoluobčanů. Uhlí, plyn, ropa, dřevo bude dáno na index zakázaných slov.

2. To jsou ty nové přístupy. Zakážete topit koťátka a takhle to dopadá.

Příští rok bude výbava Tří koťátek doplněna o nafukovací rukávky.

3. Pokud někdo zvládl přečíst to prohlášení, já vím, je to masakr, tak v druhé půlce je nádherně popsaný ten problém. Nejde o ekologii.

To je odhalení, tady se musí více zapracovat na maskovacích způsobech. Oslovme Izrael, ten má nejlepší tajnou službu na světě.

4. Je to banda nemocných idealistů, kteří vidí smysl života v tom, jistým způsobem bojovat za nějaký abstraktní, neurčitý lepší svět. A proto se jich nikdy nezbavíme. Jim nejde o to problém vyřešit, oni potřebují bojovat a proto si vždycky něco najdou. To není proti uhlí, oni do toho namontují rasismus, pohlaví (nechci psát gender), kapitalismus, konzum, společenské vztahy. Nikdy nebudou spokojení, protože spokojení být nechtějí.

To je odhalení, tady se musí více zapracovat na maskovacích způsobech. Oslovme Izrael, ten má nejlepší tajnou službu na světě.

5. Myslim, ze by bylo dobre, kdyby obsadily prazdna luzka v psychiatrickych lecebnach.

Tam už nás znají, to je něco, co umíme překonat a plni sil se vždy po léčbě vrátíme na barikády bojovníků za budoucnost.

6. a proč to rypadlo vypínali ?

To taky nevíme a jsme smutní, proto projdou Tři koťátka školením aby uměla ovládat kolesové rýpadlo. V Německu je teď on-line prodávají ve výprodeji tak snad si jedno koupíme, potrénujeme a na budoucí rok to Tykačovi trochu přeoráme J

7. A uvědomujete si, vy exoti, placení z neziskových organizací, že ti horníci, ti chlapy v teplárnách a elektrárnách musí živit své rodiny?

Uvědomujete si, že je dost domácností, které topí uhlím a dost možná ani na nové kotle nemají peníze? Nesnáším bolševika, ale vám, kteří protestujete tímto způsobem, bych ho upřímně přál.

Angela Merkelová řekla před pěti lety památnou větu o třech slovech: „Wir schaffen das“ sice potom umřelo docela dost lidí na různé meče, dýky, sekyrky, ale nic hrozného se vlastně nestalo, takže to kluci hornický vydržíte taky.

8. Spíš vzpoura telátek

Julča, Peťa a Jarmila moc chytrý nejsou, ale úplný krávy to zase prr. školení o policejní šikaně přečetly a podepsaly.

9. A pročpak si ty hrdinné aktivistky schovávají tváře pod maskami?

Už takhle nám veřejnost málo drží palečky a ještě kdyby je někdo viděl..

10. Veškeré ztráty je nechat zaplatit do poslední koruny, pak by je to rychle přešlo.

To je pořešený z Holandska tam je peněz dost oni to zase zatáhnou takže cajk

11. A kde je problém? Zavolat policii, sundat odvézt, dát pokutu a hotovo…

Tomuhle se taky každej rok tlemíme na klimakempu, že se nás benga bojej 😀

12. Mohli by se, prosím, přesunout do Polska, které deklaruje omezování těžby uhlí po roce 2060 a zároveň ohrožuje podzemní vody na Českém území. Děkuji a přeji v Polsku hodně úspěchů.

To ne, tam nás rovnou zavíraj a nemáme tam ty svobody pachatelů jako u nás.

13. Myslím, že v médiích se aktivistům dává moc prostoru. Kdyby se o nich nepsalo, tak toho nechají.

Pssst tohle nikde neukazjme to je velký špatný

14. Opravdu je pro policii (a následně justici) tak neřešitelný problém proti těmto —píp— ochránit soukromý majetek? Kdyby se dostali na policejní ředitelství, do budovy soudu nebo do parlamentu taky by se jen monitorovalo do doby než je to přestane bavit?

Tomuhle se taky každej rok tlemíme na klimakempu, že se nás benga bojej 😀

15. No zde je návod jak legálně zničit třeba konkurenci. Prostě mu obsadíte továrnu napíšete idealistickopomatený proslov a označíte se za aktivisty. Továrna stojí majitel prodělává aktivista je nedotknutelný. Možná by to byl i dobrý byznys prostě si najmete profesionální aktivisty a ty můžou legálně odstavit výrobu konkurence…

Tohle jsme nabídli našim soukmenovcům z Frenka Bolda, že to budeme dělat jako kdysi za dob Ekologického právního servisu, ale oni mají už prej vymakanější a lepší systém, tak nevím…

16. Týden si jich nevšímejte, žádné články a podobně, a oni slezou.

Pssst tohle nikde neukazjme to je velký špatný

17. Kazdopadne nechat nahradit skodu, a nebo je zavrit a dat na nucene prace do lomu 😀

To je pořešený z Holandska tam je peněz dost oni to zase zatáhnou takže cajk

18. Název a fotka stačí.

Děkujeme, posíláme zelené lízátko na víkend (Julča, Peťa nebo Jarmila)

19. To jejich prohlášení, to je jak z ústavu pro duševně choré.

Tam už nás znají.

20. Tak jedna ekologická náhrada za uhlí mě napadá, i když výhřevná hodnota aktivistického koťátka nebude nejvyšší.

Koťátka hoří špatně zato výhřevnost dredů je abnormální. Pozn. Upozornit předsedu Pirátské strany na možné nebezpečí v zimním období.

21. Kolik bere takový aktivista? Já jen, jestli nedělám něco špatně.

Děkujeme za optání, do práce nemusíme, stačí 2x ročně akce občanské neposlušnosti.

22. Jsou gumové proiektily zakázané? Nebo ne?

Pssst tohle nikde neukazjme to je velký špatný

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist