PRAVIDLA GRETY V EVROPSKÉM PARLAMENTU

Uveřejněno dne 24 září 2020 000 11:16

Že jsme si v tom eurosocialismu rovní, ale někteří rovnější ukazuje i příběh ekologické aktivistky Grety Thumberg z europarlamentu, který na svých stránkách popsal český europoslanec Alexander Vondra. Opravdu nechápu jak jsme mohli dopustit, že naše životy ovlivňuje takováto banda pokryteckých hlupáků. A. Vondra píše:

Evropský parlament vyhlásil karanténu. Kvůli koronaviru. Do budovy smí jen poslanci a jejich asistenti. Nikdo jiný zvenčí. Od teď minimálně tři další týdny. Musel jsem kvůli tomu odložit návštěvu Dany Drábové a Jaroslava Míla a s ní spojenou akci, která měla demonstrovat, jak je jádro důležité pro dekarbonizaci energetiky. Ale předseda parlamentu Sassoli udělal jednu výjimku. Pozval Gretu do našeho výboru pro životní prostředí. Na ni se zákaz nevztahuje. 

Greta dnes ve výboru ENVI vystoupila. Na snímku má po pravici předsedu výboru Pascala Canfina a po levici šéfa Zelených Base Eickhouta. Dva pilíře zdejší zelené hysterie. Vítají ji nadšeně slovy, že tady je mezi spojenci. Není ani v Americe, kde vládne zloduch Trump, ani v Austrálii, kde je premiér skeptikem.

Pak už si bere mikrofon Greta. Jak je už jejím zvykem, všem vynadá. JÁ se vzdávám svého vzdělání, VY neděláte nic. Řekli jste, že se EU postaví do čela, a přitom jste NIC neudělali. Jen PŘEDSTÍRÁTE (to slovo zopakovala třikrát). Vyhlásili jste nouzi, tak se podle toho chovejte…

Co následovalo? Potlesk vestoje! Těch poslanců, kterým před chvílí vynadala. Je to zkrátka fascinující. Nejde teď ani o to, zda má pravdu (já si myslím, že nemá). Jde o to, že objíždí celý svět s tím, že všem jen trucovitě nadává. Dokonce i těm v EU, kteří přijímají opatření na hranici možného.

A oni ji za to masochisticky tleskají a snaží se vetřít do přízně, i když ona jim není ochotna připsat sebemenší zásluhu.

Všechno je to tu jakoby samozřejmě nalinkované. Ona jediná smí přes zákaz do parlamentu, zatímco ostatní hosté bloumají před vchodem, pokud se o zákazu nedozvěděli včas. Ostatní ruší měsíce plánované a zaplacené akce, včetně těch, které mají za cíl opatření ke zlepšení životního prostředí.

Je to fakt divná doba a divnej svět…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist