Kulturní válka za kulisami epidemie. Zjednala si virus Greta? Německá televize to učí děti. Proč si platíme Institut úzkosti? Soros v koprodukci s českým MŠ uvádějí: Společnost budoucnosti. Utneme jim chapadla?

Uveřejněno dne 30 září 2020 000 14:32

I přes epidemii, kterou v současnosti zažíváme (její mediální obraz se blíží apokalyptickým vizím), probíhá v neztenčené míře kulturní válka na všech frontách. Globalisté a jejich domácí páté kolony se snaží využít krize k přeformátování společnosti podle takzvaných „humanistických“ představ (asi jako „humanitární bombardování“ Srbska, slovy velkého humanisty V. Havla). 

Před sto lety napsal J. S. Popovič ve své úvaze „Krize humanismu“ slova, která jsou stále mimořádně aktuální: „Humanismus rozedral kůži člověka a z každé rány vyrazil zázrak. Všechny sopečné jícny dýchají temně a chvějí zemí. Kolem nich žijí futuristi, dekadenti, satanisté a nihilisté, dychtivě píší, ryčíce radostí, dějiny apokalyptické doby.“ 

Už hnízdí 

Tak jako každá krize, (nechme stranou nakolik je ta současná uměle vyvolána, kdo byl jejím původcem a za jakým účelem ji kdo světu naordinoval) s sebou nese i příležitost ke změnám, které by byly za normálních okolností těžko proveditelné. Mnozí optimisticky soudí, že stojíme před rozpadem EU. Opatrně s tím.

Jakkoli se to možná teď zdá optimistům nepravděpodobné, můžeme spíše naopak očekávat frontální útok na naše Bruselem již tak okleštěné občanské svobody a poslední zbytky národní a státní suverenity. A tedy také větší snahy o prosazení zeleného náboženského šílenství, což je jenom jiná kulisa téhož. První vlaštovky tohoto úderu nám již v těchto dnech poletují nad hlavami a stavějí si hnízda.

Německo v čele (jako vždy)

V Německu veřejnoprávní televize ARD ústy moderátora Christiana Brandese radostně oznamuje, že se planeta prostřednictvím koronaviru sama ozdravuje. „Je pozoruhodné, jak je virus spravedlivý. Vymete staré, ale mladí lidé infekci bez námahy přežijí. Generace 65+ naši planetu poslední půlstoletí devastovala. Možná je koronavirus odpovědí na turbokapitalismus,“ řekl tento týden v pořadu pro mládež (!).

Podle tohoto proroka zeleného náboženství bitevní skupina s kódovým označením Greta vlastně vyhrála a virus je jejím pomocníkem. „Zkrachovala letecká doprava, omezuje se výroba, slábne poptávka po všem. Planeta nemůže dostat lepší zprávu. Půjde-li to takto dále, možná zažijeme nový zelený ráj. Méně lidí znamená menší nedostatek zdrojů, znamená méně hladu, znamená méně válek a méně důvodů pro uprchlictví. Koronavirus je krásný a smysluplný reflex přírody, aby lidem opětovně řekla, kdo je tu pánem,“ zní s nadšením v hlase z německé veřejnoprávní televize. Skoro by jednoho napadly „konspirační úvahy“ – a nebyly by možná daleko od reality.

Čtěte ZDE: Tichá invaze mladých bolševiků: Ministerstva, neziskovky placené státem, ČT, ČRo a spol. Už se ani neskrývají. Kdo je kdo? Platíme si své katy. Dva kroky pro záchranu. Najde se v parlamentu sedm statečných?

Verbung po česku

Podobné hlasy se začínají ozývat i u nás. Do nářku onemocnělých slyšíme stále častěji, že je třeba využít krize k nastartování zelených změn, které útlum ekonomiky umožní. Naplno jedou také „politické neziskovky“ – ale nikoli v pomoci třeba se šitím roušek. Jejich oddíly, vyhnané díky zavření škol za jejich brány, využívají oddechový čas, k verbování nových rekrutů mezi učiteli. 

Pořádání přednášek v době vyučování je sice efektivní, ale mnohem efektivnější je německý model: na jejich výplatní listinu se dostávají přímo učitelé, kteří pak indoktrinují žáky a studenty po dobu celého školního roku.

U nás se tomuto náboru věnuje nenápadná neziskovka s příznačným „sci-fi“ názvem Futuropolis. Její cíle nenechávají na pochybách: nejde o nic menšího než o vytváření předpolí pro „novou školu“, vychovávající zmrzačené kandidáty pro báječný orwelovský svět. „Pojďte s námi vytvářet a testovat novou metodu, která bude vycházet s principů kritické pedagogiky, system thinking a future thinking. Projekt Futuropolis: škola emancipace společně iniciovaly organizace NaZemi a Institut úzkosti a získal na následující 3 roky podporu MŠMT,“ uvádí ve svém představení tato „Společnost budoucnosti“.

Politruci z pekla

„Ideálně hledáme z každé školy 2 pedagogy/žky, kteří budou mít chuť s námi během tří let intenzivně spolupracovat (dvoudenní metodické výjezdy, vedení reflexivních deníků z výuky, případové studie žákovských aktivit). Práce bude honorována.“ To je zřejmě pevný základ celé záležitosti. Organizace si otevřeně kupuje (za čí asi peníze?) učitele, kteří budou jejími agenty v ideové válce v našem školství. 

Na Futuropolis, jsou napojeny další neziskovky jako například ta s poetickým názvem NaZemi. Rovněž nenechává nikoho na pochybách, co je cílem této sorosovské přípravky: 

„Jde o celoživotní proces, který rozvíjí dovednosti a podporuje hodnoty a postoje, jež lidem umožňují spolupodílet se na řešení lokálních i globálních problémů. V NaZemi se věnujeme zejména problematice porušování lidských a pracovních práv, ale také tématům jako jsou klimatická spravedlnost, kulturní rozmanitost, nastavení mezinárodního obchodu, ozbrojené konflikty či migrace. Proto realizujeme interaktivní programy a semináře pro studenty a studentky i pedagogy a pedagožky, rozvíjíme zážitkové metody a metody kritického myšlení, uplatňujeme přístupy, které staví na aktivní participaci všech členů skupiny,“ uvádí politruci z pekla NaZemi. 

Další organizací, která se na podpoře Futuropolis podílí je spolek s poněkud depresívním jménem Institut úzkosti. Kromě této avantgardní partičky se na činnosti Futuropolis podílejí pochopitelně také sponzoři. Jak vyplývá z odkazů jsou to všichni občané, kteří odvádějí daně. Podporovatelem je samozřejmě Evropská unie – a pak české ministerstvo školství! Jinými slovy – opět platíme tuto hrůzu ze svých daní.

Čtěte ZDE: Soros ve 4D brýlích: Depopulace, Dehumanizace, Desuverenizace, Deindustrializace. Konečné řešení demografické otázky. Klimatický boj v souvislostech. Čísla zelené genocidy. Plánu překáží Trump, Rusko a Čína

Kdo sekne po chapadlech?

Podobných globálních výsadků působí v naší zemi tisíce a jejich drzost vzrůstá úměrně tomu, jak postupně omotávají celý státní aparát svými chapadly, aby se mohly přisát na rozpočtové penězovody. Přijde-li nyní ekonomická krize, ani Soros a jeho soudruzi ve zbrani nebudou tyto parazity platit ze svých krvavě vyspekulovaných peněz věčně. 

Současná krize se ovšem může obrátit proti nim. Stačí, když si dostatečně množství zbývajících statečných v parlamentu uvědomí, že peníze, kterých se na pokrytí následků epidemie nedostává, leží též u politických neziskovek, které z nich nejen královsky žijí, ale ve stínu koronaviru – tak jako jejich němečtí soudruzi a velitelé – organizují náš plný pád do zelené tyranie. Možná si myslí, že když to s námi nešlo po dobrém, a ani národ se zatím nepodařilo vyměnit, půjde to po zlém.

Co jim takhle v této mimořádné době plošně zrušit dotace ze státního rozpočtu? Všem politickým neziskovkám bez výjimky, ať už se zabývají migrací, tzv. vzděláním, menšinami, genderismem, LGBT problematikou nebo jinými zničujícími operacemi.

Je to stejná šance jako zlikvidovat miliardy dotací, které mají plynout na tzv. ekologické projekty onoho šíleného „zeleného dealu“, který nám bruselští komisaři nadiktovali. Useknout tato dvě chapadla globální obludy by bylo dobrým začátkem „obrodného procesu“, který by mohl vzejít z této krize. 

Budou na to mít politici odvahu? Volby už nejsou nakonec až tak v nedohlednu.

Jestli ještě nějaké někdy budou.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist