HROZÍ VLÁDA ZELENÉ KANCLÉŘKY A NĚMEČTÍ ZELENÍ “POTVRZUJÍ”, ŽE CHTĚJÍ ZRUŠIT NÁRODY

Uveřejněno dne 24 května 2021 000 13:13

Popularita Zelené kandidátky na kancléřské křeslo v Berlíně narůstá již několik týdnů a stranu Zelených by volilo 28 procent, CDU-CSU 23 procent, třetí je SPD 15 procent, následuje FDP 12 procent a AFD 11 procent.

Přitom si přeje až 30 procent Němců Annalee Baerbock ze strany Zelených za kancléřku a jen 13 procent by chtělo Armina Lascheta CDU.

Ještě do středy to vypadalo tak, že ve straně Zelených dominuje harmonie, vládne maximální spokojenost a radost z dosažených úspěchů a také jednota názorů. Každé veřejné vystoupení vedení strany bylo dokonale zinscenované – Baerbock neustále zářila a rozdávala své charakteristické strojené úsměvy a její věrný společník při těchto vystoupeních a druhý nejdůležitější funkcionář Zelených Robert Habeck jí oddaně asistoval.

Ve čtvrtek ale nastal v berlínské stranické centrále Zelených nečekaně velký vzruch a poplach. Straně najednou hrozí velmi nepříjemná a kontroverzní ideologická diskuse, s jakou vedení strany vůbec nepočítalo.

Velká skupina – více než 300 členů strany Zelených – mezi nimi i několik důležitých politiků z zemské berlínské vlády, zaslala vedení strany oficiální žádost na změnu nadpisu 137 stranového volebního prpogramu Zelených.

Zdánlivá maličkost: Jde jen o jedno jediné slovo. Ale jeho změna by měla a znamenala dalekosáhlé následky a zároveň signalizuje něco o převratně historické do budoucnosti.

Nadpis zní: Německo, ty můžeš všechno

Po změně by mělo zmizet Německo a nový nadpis by měl znít: Zelení, vy můžete vše

Pro navrhovatele změny slovo Německo v nadpisu znamená zdůrazňování nacionalismu a nepřímo i projev rasismu a tím nadřazenosti vůči migrantům a všem jiným etnickým příslušníkům v Německu, kteří nejsou Němci.

Tento argument je ale samozřejmě jen maskování toho, o co tu jde ve skutečnosti:

Pokud se tato změna prosadí a Zelení budou v Německu vládnout, tak je to signál do budoucna, že národy a patriotismus jsou už jen jakýmsi přežitkem z minulosti, který je třeba odstranit a nahradit ideou globalisticky myslícího a smýšlejícího “světoobčana”.

Ten bude snadno manipulovatelný a absolutně poslušný.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist