Kam až zajde zelená totalita?

Uveřejněno dne 27 května 2021 000 14:19
Vojákům se hanlivě říká zelené mozky. Základem armády je disciplína a poslouchání rozkazů, o nichž se nediskutuje. To se evidentně zalíbilo jiným zeleným mozkům. Ti ovšem rozkazy neposlouchají, ale rozdávají.

Rozkazy a zákazy, to je základ zelené politiky. Oni přece vědí nejlépe, jak máme všichni žít. Nezajímá je, že někteří lidé chtějí žít jinak, než oni. Když dostanou možnost, tak nám naše způsoby života zakážou, a naopak rozkazem dostaneme držet se jediného povoleného směru. Toho jejich.

Projevuje se to stále víc a víc, a to na nejrůznějších úrovních, každopádně všude, kde zelení dostanou šanci podílet se na moci. Zakazují auta se spalovacími motory, zakazují uhelné i jaderné elektrárny, zakazují vlastnit byty, chtějí zakázat jíst maso a spoustu dalších věcí.

Novinkou je, že němečtí zelení chtějí zakázat výstavbu rodinných domů. Co chtějí, už začali. Michael Werner-Boelz, šéf okresního úřadu v Hamburku-sever za Zelené, už prosadil, že v jeho působnosti žádný projekt rodinného domu nezíská stavební povolení. Úřad připouští pouze vícepatrové budovy

Rodinné domy jsou prý neefektivní z hlediska spotřeby energie a zabírají příliš mnoho místa. To je totiž zřejmě potřeba na tisíce větrníků a tisíce hektarů solárních elektráren. Ty sice v zimě nedokážou skoro nic vyrobit, takže pokud by se zelení dostali ke skutečné moci, tak se v zimě budeme otužovat, ale díky zeleným filutům aspoň nebudeme v rodinných domech osamělí a nebude nám líto, že si nemůžeme ohřát maso. Veganská náhrada je určitě stejně dobrá teplá i studená. Jelikož na elektroauto mít většina z nás asi nebude, tak budeme muset chodit pěšky, nebo jezdit na kole, což nás zahřeje. Takže co já si tady vlastně stěžuju, když to mají vlastně ty holky a kluci zelení tak pěkně vymyšlené.

A vymysleli to za nás lenochy a hlupáky, protože my bychom buď nevymysleli nic, nebo v horším případě nějakou kravinu, jako že si chceme v zimě zatopit, aby bylo teplo. Ještě, že je máme. Díky zeleným je život jednoduchý, naplánovaný a environmentálně udržitelný. Tak si ho užijme.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist