Dejme zeleným aktivistům červenou kartu

Uveřejněno dne 17 června 2021 000 11:41

Před výkopem zápasu Německa s Francií na fotbalovém Euru přistál na mnichovském stadionu (eko)aktivista s paraglidem, popsaným nápisy „Vykopněte ropu!“ a „Greenpeace“. Při svém šíleném manévru zranil dca lidi. Co nás čeká dál?

Čteme o tom prakticky každý týden. Buď někdo vnikne někam do elektrárny, nebo okupuje rypadlo v uhelném dole, případně se nějaký blázen přilepí lepidlem k silnici. Každou chvíli střety s policií. V minulosti ekoaktivisté dokonce blokovali v Londýně metro.

Není proto žádným negativním nálepkováním, když je pak lidé nazývají ekoteroristy. Oni totiž při požadování svých (většinou nesmyslných a nereálných cílů) neváhají omezovat a ohrožovat ostatní lidi. Je jim to evidentně úplně jedno. Dokonce mají pocit, že na to mají jakési právo. Považují se totiž za ilumináty, kteří vidí za roh a na rozdíl od hloupé většiny vědí, jak máme všichni žít. A tento svůj pohled nám chtějí vnutit. Evidentně klidně i za použití násilí, i když oficiálně samozřejmě tvrdí, že jsou nenásilní.

Neustále se ale ohánějí podivnými souslovími jako akční aktivismus či občanská neposlušnost. Hlupák z Mnichova, který zranil dva lidi, svůj čin provedl proto, že je sponzorem mistrovství německá automobilka Volkswagen. Greenpeace požaduje, aby ukončila prodej benzínových a dieselových aut.

Je to neuvěřitelná bezohlednost a snaha o ekodiktát. Navíc nesmyslně hloupý. Pokud nebudou benzínová a dieslová auta, tak drtivá většina lidí ztratí možnost mobility. Elektromobily jsou totiž neskutečně drahé. Navíc, kdyby se nějakým zázrakem podařilo, že všichni svá benzínová a dieslová auta za elektromobily vymění, tak by nastal naprostý kolaps. Je totiž nemožné, aby desítky milionů lidí mohli najednou nabíjet svá elektrická auta.

Navíc by samozřejmě z velké míry nabíjeli svá “ekologická elektroauta“ elektřinou vyrobenou z uhlí, protože bez ní se ani zelené Německo ještě dost dlouho neobejde. To všechno je ale ekoteroristům úplně ukradené. Oni mají svůj svět, svou pravdu a svá pravidla.

Já jim tímto vzkazuju, že doufám, že většinová společnost podle těchto hloupých a nebezpečných pravidel hrát nebude. A když si vypomůžu fotbalovou terminologií, tak doufám, že za zelené fauly bude následovat červená karta.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist