Politik chce změnit oběžnou dráhu Měsíce k boji s klimatickou změnou

Uveřejněno dne 14 září 2021 000 11:35

Národní asociace státních volebních ředitelů a státní tajemník státu Massachusetts jsou žalováni za spřažení s Twitterem při cenzuře kritiků státu. Státní volební činitelé vyvinuli systém k hodnocení „úrovní hrozby“ od projevů kritických vůči nim, tedy všech komentářů, které projevovaly skepsi k bezpečnosti voleb.

Pak uzavřeli dohodu, v níž Twitter souhlasi, že bude na žádost těchto vládních činitelů mazat Tweety a banovat uživatele.

Soudní dokumenty jasně ukazují, že Twitter se pokoušel tyto státní činitele krýt, aby s tou cenzurou spojováni nebyli, a předstírat, že ve skutečnosti pracoval pod vedením mezinárodních moderátorů Twitteru a že ti zjistili, že onen obsah porušil jeho podmínky.

Jedna věc je, když svobodu slova škrtí soukromá společnost. Ale když to dělá vláda, tak to jasně porušuje ústavu.

Klikněte sem, abyste si přečetli soudní dokumenty.

Kongresman: Mohli bychom kvůli klimatické změně upravit oběžnou dráhu Měsíce?

Při nedávném kongresovém slyšení přenášeném webovou kamerou se ptal texaský reprezentant Louie Gohmert náměstkyně Lesní správy, zda by její agentura mohl upravit oběžnou dráhu Měsíce k vyřešení klimatické změny?

Gohmert řekl:

„Poslední předchozí ředitel NASA mě informoval, že zjistili, že oběžná dráha Měsíce se maličko mění, a stejné je to i s oběžnou drahou Země kolem Slunce. Mohla by Národní lesní správa nebo Úřad pro správu pozemků něco udělat s těmi změnami dráhy obíhání Měsíce nebo obíhání Země kolem Slunce?“

Ta se usmála a zdvořile odpověděla: „Měla bych se zeptat jako vy, pane Gohmerte.“

Sklidila tím smích, ale Gohmert to bral smrtelně vážně. Odpověděl: „No, pokud v Lesní správě přijdete na to, jak tu změnu udělat, rád bych se to dověděl.“

Klikněte sem, abyste se podívali na video.

Světoví vůdci na summitu G7 ignorovali svá vlastní pravidla proti Covidu

V současnosti je kvůli Covid-19 v Británii ilegální uspořádat venkovní shromáždění více než 30 zúčastněných lidí.

Ale tato pravidla jsou jen pro poddané.

Světoví vůdci jako Joe Biden, Boris Johnson, Angela Merkel, Justin Trudeau a další se v uplynulém týdnu sešli v Británii, aby prodiskutovali, jak dále lidstvu zničit budoucnost, nebo něco v tom smyslu.

Pro svoji první fotku je hezky na venkovní scéně rozestavili do sociálního odstupu.

Když ale nastala grilovačka, tak byli ti světoví vůdci nafoceni bez masek, jak nedodržují sociální odstup. A ano, účastnilo se toho více než 30 lidí.

Když se britského ministra zahraničí na toto pokrytectví ptali, tak řekl: „Je to venku, na té pláži je to velice dobře větrané… Myslím, že jsme udělali dost, abychom zajistili, že to bude ke COVIDU bezpečné.“

To je legrace, pro maličké lidičky, kteří chtěli na Velikonoční neděli zajít do kostela nebo jít na pohřeb svého milovaného, žádná omluva nebyla.

Aby ministerský předseda Boris Johnson dal lidu ještě další ponižující políček, tak hned po summitu oznámil, že další rozvolňování se v Británii ještě pozdrží kvůli nárůstu případů.

Klikněte sem, abyste si přečetli celý článek.

Až polovina dávek v nezaměstnanosti se rozkrade

Podle služby monitorování podvodů až polovina dávek v nezaměstnanosti vydaných v uplynulém roce byla ukradena podvodníky.

To by mohlo obnášet až 400 miliard $ uloupených od daňových poplatníků. Z těch ukradených peněz asi 70% opustilo zemi.

A nešlo o krádeže od človíčků – ty peníze převážně proudili ke gangům a k organizovanému zločinu.

K tomu v minulosti docházelo zřídka, protože na dávky v nezaměstnanosti se nepohlíželo jako na dost lukrativní, aby za to stály organizovanému zločinu. Loni ale řádily lockdowny a lidé přicházeli o práci, což otevřelo stavidla pro příliv peněz na nezaměstnanost, které přilákaly zločince.

Mezi rozběhem nároků na nezaměstnanost na začátku a pomocí v nezaměstnanosti při pandemii se to jeví, že loni bylo z práce vyřazeno 110 milionů Američanů z celkové pracovní síly 150 milionů.

To se moc neinzeruje. A ani skutečnost, že z 15,2 milionu lidí, kteří pořád ještě pobírají dávky v nezaměstnanosti, je jich v současnosti jen 8,8 milionu nezaměstnaných.

Zdroj

Reakce
  1. 3 roky ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist