BAERBOCK JAKO KANCLÉŘKA BUDE MNOHEM NEBEZPEČNĚJŠÍ GLOBALISTICKÝ “DRAVEC” JAKO MERKEL

Uveřejněno dne 29 října 2021 000 12:18

Annalena Baerbock se stala na základě tzv. Frauenbonusu kandidátkou Zelených na úřad kancléře Německa.

Přestože ji vynesly na výsluní německé politiky tytéž síly jako Merkel, tak je pro zbytky demokracie a svobody, které ještě v EU jsou, mnohem striktnější, nelítostnější a globalistickejší “hrobař” než byla východoněmecká Angela.

Přestože v posledních měsících bylo odhaleno několik nepravdivých údajů a lží v její biografii a také řada plagiátů v jejím publikacích, nikdo jí nestrhl z hlavy “korunu” kandidátky na kancléřství. Něco takového, co udělala je přece absolutně nedůstojné pro člověka, který se chce stát německou kancléřkou.

Síly, které ji udělaly šéfkou Zelených a které ji prohlásily za mladou energickou globální Führerin, by ji pro takové “malichernosti” v žádném případě nenechaly padnout.

Přesto i v Německu ví jen málokdo, kdo tato žena opravdu je a jaké jsou její “ideály” a koho zájmy by jako kancléřka prosazovala.

Především za ní stojí známý globalisté Klaus Schwab a vlivný miliardář George Soros. A extrémně ji podporuje i Světové Hospodářské Fórum. Tam absolvovala i pětiletý vzdělávací program pro špičkové vedoucích globalisty.

Z této “resorty”, kde se formují vysoce kvalifikované globalistické kádry vyšla i Angela Merkel, i španělský premiér Aznar, britský premiér Blair, francouzský prezident Sarkozy a mnozí další.

A všichni si příkladně plnili a nebo plní své globalistické závazky. Rovněž bude fungovat i mladá globální Führerin Baerbock, pokud se stane kancléřkou a bude horlivě sloužit globálním elitám.

Už jen dodám, že program Zelených a agenda Světového Hospodársksho Fóra jsou téměř identické – a to mluví za vše.

Každé další slovo je zbytečné, protože téměř celé lidstvo už prodalo svou duši globalistům, kteří mu slibovali za to pozemský ráj a když u mnoha nyní přichází vystřízlivění, neboť spatřili, že to není ráj, ale jen peklo, plné globálních “démonů”, tak je už pozdě, velmi pozdě.

Z rafinované pasti globalistů už není úniku. Sedíme v ní příliš hluboko a zcela bezmocně.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist