Tohle se smí říkat, tohle už ne. Kubásek odhalil dvojí metr médií

Uveřejněno dne 29 října 2021 000 12:21

Youtuber František Kubásek se na svém facebookovém profilu rozepsal o dvou rozdílných metrech v případě některých zpráv na webech.Zarazilo jej, že článek o stoupající hladině oceánů a smrtícím horku, jež způsobí migraci, je v pořádku, ale když lékařka hovořila o vakcinačním holokaustu, se zlou se potázala.

Tohle se smí říkat, tohle už ne. Kubásek odhalil dvojí metr médií
Foto: archív autora
Popisek: klávesnice

„Jedno strašení je ok, druhé ne,“ poznamenal Kubásek.

„Předem řeknu, že nebudu vychvalovat slova paní doktorky. Tady se jedná o naprosto jasný princip dvojího metru. Klimatolog straší brutální katastrofou a pohoda. Víte proč? Protože může pomoci, aby lidé souhlasili s Evropským zeleným údělem. Navíc to provádí klimatolog, vědec z oboru. Strašit očkováním by tedy taky mělo být v pořádku, ne? Neskákejte těmto strašpytlům na špek,“ rozčílil se Kubásek.

Ve svém statusu porovnává dvě zprávy. Jednu o klimatu, kdy vypichuje článek – Klimatolog varuje: Stoupne hladina oceánů a smrtící horko způsobí migraci, k níž poznamenává: „Pohoda, strašit pro evropský zelený úděl se může.“ A druhou zprávou, kterou dává do červeného kroužku, je: Lékařku stíhají za šíření poplašné zprávy, psala o vakcinačním holokaustu. „Ideozločin! Zavřít, až zčerná,“ poznamenává k tomu. 

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist