SPOLEČNOST: Konečně jim to vyšlo!

Uveřejněno dne 9 listopadu 2021 000 10:18

Míním tím vyvolání strachu. Jsem postarší, už jsem toho dost zažil, a mám tudíž hodně zkušeností ke srovnávání. Tak tedy – když začalo koronavirové šílenství ve sdělovacích prostředcích, mávnul jsem nad tím rukou. V celkem živé paměti jsem totiž měl nepříliš dávné strašení nemocí šílených krav, chřipkou prasečí i ptačí, zničením ozonové vrstvy, nástupem další doby ledové, nedostatkem vody, globálním oteplováním a bůhví čím ještě.

Ne že bych nevěřil v existenci těch chorob, ale v mém bližším, ani vzdálenějším okolí se prostě nevyskytovaly, nevěděl jsem o nikom konkrétním, kdo by se některou z nich nakazil. Zkrátka a dobře, až na výjimky se nepodařilo nikoho vyděsit. Koronavirová kampaň ovšem pokračovala a pokračuje stále v doslova neuvěřitelném rozsahu. Ve zprávách zejména České televize je to vždy hlavní bod, ačkoliv v podstatě není co sdělovat. K vyvolání strachu ovšem tentokrát přispěla největším podílem vláda překotným zaváděním různých, často nesmyslných a často nezákonných opatření, která nejenže občanům velmi znepříjemňují život, ale způsobují i značné ekonomické ztráty. Přímo zločinem je potom nutno nazvat zavření škol! Tohle mohu prohlásit s naprostou jistotou, neboť mám několik vnoučat ve školním věku a přestože mají své PC stále k dispozici, ty děti samy konstatují, že „to není ono“ a že se naučily jen zlomek toho, co mohly vstřebat během normálního vyučování. Rovněž všechny potvrzují, že byl obrovský rozdíl v přístupu a hlavně ochotě jednotlivých učitelů.

Dnes, kdy už spousta důvěryhodných odborníků tvrdí, že roušky jsou neúčinné či dokonce jejich užívání je kontraproduktivní, že zběsilé očkování séry, jejichž vlastnosti nebyly standardně ověřeny, nezajišťuje slibované účinky a navíc může mít účinky vyloženě škodlivé, je u nás nadále povinností ty náhubky nosit a dál běží zběsilá očkovací kampaň, do které jsou zataženy už i děti, o kterých dříve oficiální propaganda uváděla, že vlastně nejsou ohroženy! A tohle už trvá více než rok. Vůbec se nemluví o léčbě. Jsem naprosto přesvědčen, že tu jde o zisk pro některé. Ono je jistě z hlediska zisku výhodnější vnutit pokud možno všem občanům dvě dávky vakcíny za ceny řádu stokorun a testovat, testovat, testovat, než léčit jen skutečně nemocné léky řádově levnějšími! A státní dluh roste závratným tempem! Nejsem příznivcem konspiračních teorií, ale pro tohle mám svůj název: zločin tisíciletí.

Vrátím se ještě k strašení ekologickými katastrofami. Tak tedy kvůli záchraně ozonové vrstvy se celosvětově přestalo používat freonové chlazení. Dnes, již po dlouhé době, je z různých zpráv zřejmé, že na stavu ozonové vrstvy se to asi neprojevilo. Ozonová díra existuje dál a její velikost se stále mění. K nástupu nové doby ledové rovněž nedošlo, i tento strašák tedy musel být nahrazen jiným. Vody je zatím také stále dost a tak jako kdysi se střídají období suchá a mokrá. Letos prší po suchých létech zase hodně. A globální oteplování? Existují přece různé periody teplejšího a chladnějšího klimatu a ne všechny jsou přesně zmapovány. Osobně na to pohlížím takto: komunisté ve své pýše hlásali: poručíme větru, dešti (a pak se poroučeli)! Dnešní bruselská „šlechta“ jde dál, chce poroučet i klimatu (ovšem na dluh)! Zákonitě skončí, jako ti komouši. Takhle to zřejmě dopadá vždy, když vládci naslouchají více zfanatizovaným nedoukům než skutečným odborníkům a lidu, který je zvolil.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist