Peklo zvýšilo rychlost. Psi a kočky nemají žrát maso

Uveřejněno dne 3 února 2022 000 11:51
Výroba masové potravy pro psy a kočky prý ničí snahu o nulové emise oxidu uhličitého. Takže se vážně zkoumá, zda by se tahle zvířata nemohla stát vegetariány. Potřebujete ještě nějaký další důkaz o zvrácenosti zelené ideologie?

Nejen, že chce Brusel a jeho klika zelených fanatiků omezit v evropských státech konzumaci masa, protože se tím má snížit produkce oxidu uhličitého, ale do hledáčku ekošílenců se dostali psi a kočky. Výroba jejich masové stravy pro psy a kočky prý produkuje ročně tolik CO2 jako 13 milionů aut. A to je potřeba zarazit. Takže se zjišťuje, jestli je možné ze psů a koček udělat vegetariány, nebo přímo vegany. Slyšeli jste už větší pitomost?

A ne jen pitomost. Přímo obludnost! Psi a kočky nejsou všežravci, jako lidé, ale masožravci. To, že leckdo z nich sežere i kus buchty, nebo chleba nalámaný v polévce na věci nic nemění. Když se nějaký člověk rozhodne nejíst maso, je to jeho věc. Pokud to nadiktuje i svým nezletilým dětem, je to minimálně hodně diskutabilní a lékaři před tím otevřeně varují. A to jsme – na rozdíl od psů a koček – všežravci…

Kdyby někdo přišel s nápadem, že naučí lvy a tygry, nebo žraloky a kosatky, přijímat jen rostlinnou stravu, nikdo by se tím vážně nezabýval. A leckoho by napadlo, že je to nebezpečný šílenec. No a najednou tady máme stejné úvahy u psů a koček, chovaných v domácnostech. Tedy bez možnosti volby. Oni prostě budou žrát jen to, co jim dáme, že. Nebylo by to náhodou týrání zvířat? A proč vlastně? Protože je někdo militantní vegetarián a schovává to za „boj“ proti oteplování? Nebo proto, aby v Číně a Indii mohli dál zvesela stavět uhelné elektrárny? A hlásit uhlíkovou neutralitu o 10 a 20 let později, než v EU?

Není to náhodou další dobrá ukázka toho, jak daleko se zelení šílenci už ve svých plánech na změnu našeho života dostali? Není už je nejvyšší čas je zastavit? Realita těmhle lidem totiž evidentně nic neříká…

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist