Stop Eko Terorismu!

Uveřejněno dne 16 února 2012 000 13:46

stopekoterorismuPokud jste ještě nikdy o ochraně životního prostředí neslyšeli,rád vám ji definuji. Ochrana životního prostředí je způsob, jak dostat na trh a prodat výrobky,které by na něm jinak neobstály (šetrné žárovky,auta na elektřinu,skladiště oxidu uhličitého…).


1. Probíhá globální ochlazování.

Země se neotepluje a ještě nějakou dobu nebude. Jednou za čas naši planetu postihne větší nebo menší doba ledová a odhaduje se,že příští malá doba ledová by měla přijít přibližně někdy po roce 2050. Tato skutečnost je jistá a potvrzená,jen se o ní málo ví.

2. CO 2 nevadí.

Oxid uhličitý je sice skleníkový plyn,ale to je také obyčejná vodní pára,a to dokonce v mnohem větší míře. Navíc i kdyby měl CO2 vliv na oteplování naší planety,pouze by nám mírně zpříjemnil nadcházející malou dobu ledovou. Taky se ví,že lidstvo v teplejších obdobích více prosperovalo a zmrazit si to tu co nejvíc není nejlepší nápad.

3. Taní ledovců není záporný jev.

Ledovce zřejmě tály,tají a budou tát. Uvědomme si ale,že led má větší objem než voda. Tedy z velkého kusu ledu bude po roztání mnohem menší množství vody. A jak určitě víte,ledovce jsou i pod vodou. To by mohlo znamenat,že po roztání všech ledovců hladina moře dokonce nepatrně klesne. Možná neklesne,ale zůstane stejná nebo trošku stoupne,ale nikoho to neohrozí.

4. Média selhala.

Mnoho médií (ne všechny,například Reflex občas tiskne na věc zdravě nahlížející články) zveřejňuje zcela mylné a dokonce už vyvrácené informace. Nezávislí vědci například oteplování dávno popírají,lidé o tom ale bohužel nejsou dostatečně informováni médii. Dokonce ve školách (a to je obzvlášť trapné) se děti občas učí nesmysly.

5. Ochránci jsou silné lobby a ochrana velký byznys.

Vysoce postavení lidé jen kvůli penězům platili a platí vědcům za výzkumy ve prospěch nejrůznějších katastrofických scénářů. Z mnohých jinak rozumných lidí se pak díky mediální propagandě stává masa tupých fanatiků.

6. Na klimatologickém inženýrství není nic přirozeného.

A přirozeností se různí ekoaktivisté přece ohání často.

7. Svoboda? Ne.

Nemusel bych proti ekologii vystupovat tak ostře,kdyby nám ji neustále někdo nevnucoval (i když jak vidíte z tohoto článku,i kdyby nám ji nikdo nevnucoval,pořád by byla špatná). Lidé už si nějak nemůžou vybrat,jestli budou žít ‚přírodně‘ nebo ne. Ekolidé jsou zvýhodňováni,v některých zemích (jinak demokratických!) dokonce existuje zákaz masa v určitý den, neustále nám někdo podsouvá nějaká nešťastná prasátka a jak už jsem říkal,ten hnus se dosává i do škol.

8. Člověk je na vrcholu potravního řetězce

(to již nesouvisí s klimatologií). Dostal se tam,protože byl nejschopnější. Každé jiné zvíře se tomu přizpůsobilo,jiní tvorové se mezi sebou zabíjí i navzájem. Proč se někteří tohoto místa na vrcholu vzdávají?

9. Vzpomínáte,jak Barack zabil mouchu?

Byla to jedna z dobrých věcí,které udělal (ty ostatní si nějak nevybavuji), protože se díky tomu dokázali ještě víc zesměšnit různí ekoteroristé typu Green peace. Tihle ekomaniaci by svůj čas mohli využít lépe a věnovat se něčemu opravdu potřebnému (nabízím třeba atentáty na mainstreamové interprety),co by je aspoň tak neztrapňovalo. Jejich touhu být protestní a alternativní to už stejně nemůže naplňovat,protože protestující a alternativní jsem právě teď my,anti ekologové,opravdoví intošové této doby (nechci se v těch punkerských pocitech nějak utápět,ale je to tak).

Petr (zdroj: genialnivlk.blog.cz)

Reakce
  1. 5 měsíců ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist