Česká Gorila bude vyvedena z maštale

Uveřejněno dne 28 března 2012 000 14:22

gorilaČeská Gorila bude vyvedena z maštale AOPK Praha  před Obvodní soud v Praze.

To co se zdálo být ještě do včerejška pouhou utopií, se stalo včera skutečností. Kauzu jednoho účelově zmanipulovaného výběrového řízení na rybníky LVA za účasti nejvyšších politiků této země, na úseku životního prostředí, uklizených v trafice AOPK Praha poslal soud vyšší instance k soudnímu přelíčení.  A tam kopat něco pod koberec jako doposud už nepůjde.


Celý případ smrdí už od Kužvarta, přes Bursíka, Ambrozka, Mika a Dusíka, za kterých gradovala arogance moci, krytá stále stejnými státními úředníky na MŽP, kteří pamatují a přežili všechny tyto darebáky na postech ministrů.  Vnitřní audity MŽP byly k ničemu stejně jako ty vnější, protože ministerské a AOPK  podržtašky, předkládali auditorům jenom to, co se jim hodilo a nikdy nikoho z auditorů nenapadlo zeptat se autorů stížnosti, v čem vidí zakopaného psa. Stížnost Rybníkářství Pohořelice na průběh výběrového řízení adresovaná k ÚOHS vyšuměla do ztracena, vyšetřování protikorupční a finanční policie bylo podstoupeno ÚOHSu a není důvodu se domnívat, že vyšumí naprosto stejně. Bodejť by nevyšuměly, když jsou živeni do morku kosti těmi, kteří toto lumpárnu podporovali a předkládali podklady pro audity a jsou dokonale s tímto podvodem seznámeni.  Jenže padla kosa na kámen. APH –rybníky s.r.o. Břeclav, které hospodařilo na rybnících  Hlohovecký, Prostřední a Mlýnský 22 let bez pokut a sankcí, podalo na nedodržení podmínek soutěže samotným vyhlašovatelem AOPK Praha žalobu k Obvodnímu soudu pro Prahu, který nás sice informoval, že tato záležitost nepatří do jejich kompetence, jednání zastavuje  a přeposílá tuto žalobu opět na ÚOHS. Odvolání se proti postupu obvodního soudu, k soudu vyšší instance konečně padlo na úrodnou půdu. Městský soud Praha, zrušil rozhodnutí Obvodního soudu, záležitost otevírá a nařizuje soudní jednání.

Je smutné, že i ministr Chalupa se nechal slovně živit 8 měsíců těmito podvodíky, kterýma je ještě z dob svých předchůdců obklopen. Dostal přitom dostatek podkladů včetně fotodokumentace o vypalování NPR lednické rybníky ochránci přírody z CHKO Pálava , kryté vedením AOPK Praha, RNDr. Vopálkovou-ředitelkou Zvláště chráněných území na MŽP  a poklop držení huby nad touto prasečinou držel ministr Bursík, Miko, Dusík a samotný František Pelc jako náměstek ministra a ředitel AOPK Praha, spolu se svými dvěma náměstky

To je ochrana přírody ve stylu řezníka na jatkách, ve funkci předsedy klubu vegetariánů a spolku přátel jatečných prasat.

V Břeclavi dne 13.3 2012                                       ing.  V a ď u r a  Otto

jednatel APH-rybníky s.r.o. Břeclav

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist