Je na čase s nimi jít do otevřeného střetu! Nebo se snad bojíte?

Uveřejněno dne 16 února 2015 000 16:30
Ačkoliv Zelení a ostatní pravdoláskařské strany (TOP 09 a současná ODS) utrpěly v posledních několika volbách debakl, podařilo se řadě jejich členů pod rouškou „občanských hnutí“ ovládnout největší čeká města Prahu a Brno. Vše se odehrálo pod pláštíkem „boje proti korupci“ a za masivní podpory ideově spřátelených medií různých ngo.
Nyní čeká podvedené voliče vystřízlivění. Místo boje proti korupci nastupuje extremistický levicový program. Tedy podpora multikulturalismu, přistěhovalectví především z muslimských zemí, podpora homohnutí, genderismu a také agresivní místní politika proti všem odpůrcům neomarxismu a jistě také masivní dluhy.
Není to náhodou, jak Babišovo ANO (částečně), tak  „Žít Brno“ je tvořeno neomarxistickými radikály dříve většinou sdružených většinou ve straně Zelených. Zatímco v Praze se po volbách rozhořel bratrovražedný boj o moc mezi místní pobočkou ANO a Zelenými, vše korunované totálně neschopnou primátorkou Krnáčovou a na politiku zatím není čas. Pak v Brně již „Žít Brno“ přešlo do ofenzívy. Podle názoru jejich vůdců je v Brně a ČR obecně muslimů a radikálních islamistů málo a je potřeba s tím něco „dělat“…
Jinak si lze těžko vysvětlit, že 14/2 pořádá toto brněnské vládní hnutí protidemonstraci „Valentýnka pro Konvičku“, kde chtějí bojovat za muslimy a islám. Tedy proti všem normální pracujícím Čechům, kteří je živí. Vše se odehrává přirozeně pod rouškou boje proti „extremismu“. Bude jistě náhodu, že mezi pozvanými hosty jsou radikální zahraniční islamisté, neomarxistická „bojovnice proti všem normálním Čechům“ Šabatová a další levicoví extremisté. Jen to ukazuje, jak se současné „pseudoelity“ odtrhly od svého národa. Je na čase s nimi jít do otevřeného střetu. Iniciativa Islám v ČR nechceme, která právě onoho 14/2 pořádá v Brně protiislámskou demonstraci, je  dobrou příležitostí. Dělají to opravdu dobře. Dobrý mix zdravého populismu a faktů. Proto je potřeba je po všech stránkách podpořit! Takže pryč s parazity jako jsou „Žit Brno“, ANO a Zelení, ale i TOP 09 a současná ODS….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist