Zamrzlí vědátoři hledají, proč se neotepluje…

Uveřejněno dne 17 prosince 2015 000 10:52

Občas se stane, že se něco nepovede. Když se to ale povede opakovaně, bude asi něco špatně. A když se studium Globálního oteplování nepovede kvůli přemíře ledu na polárníích čepičkách, vypovídá to o oteplovacím konceptu samotném.

Miroslav Macek na svém blogu píše – prý „cimrmanovsky dokonalé“:
„Výprava Greepeace k severnímu pólu s cílem zkoumat průběh globálního oteplování byla odložena, neboť jejich ledoborec vyrazil vyprošťovat zásobovací lodě, které uvízly v nejhorší ledové kalamitě za posledních dvacet let…“

http://www.theglobeandmail.com/news/british-columbia/arctic-research-expedition-put-on-hold-after-vessel-diverted-to-break-ice/article25618672/

To prostě nevymyslíte…

Stejně jako ti ubozí vědátoři co minulý rok jeli zkoumat Jižní pól, který měl být podle jejich předpovědí „ledu prost“ (rozuměj na moři, ne na pevnině) – a zamrzli tam na víc než 14 dní, než je vyzvedl vrtulník.

Kdepak, planeta Země si poroučet větru dešti nenechá. Když na 2×11 let vypnete topení (sluneční skvrny), tak se země neoteplí, i kdyby Al Goreho PigManBear na koze jezdil a novináři o tom 100x napsali.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist