Anketa antimeloun

Uveřejněno dne 30 prosince 2010 000 10:58

amMeloun roku nebo také největší ekologičtí zločinci a největší ekologické zločiny. Meloun jak známo je na povrchu zelený a uvnitř rudý, presně jako „zelení“ politici a levicoví aktivisté, kteří si téma ochrany přírody vykládají dost svérázně. Zločiny Melounů jsou totiž namířeny výhradně proti přírodě a lidem.

Elitní Melouni získali ohromné jmění na poškozování životního prostředí a drancování přírody. Vzpomeňme jen na nobelovkami ověšené Rádžendra Pačaurího nebo Ala Gora. Zelená mafie se tomu říká. Oni jsou něco jako kmotři. I v menším měřítku než globálním má zelená mafie svoje exponenty nebo alespoň užitečné idioty. Web antiMeloun.cz vyhlásil anketu o největší eko zločiny, kde bylo možné hlasovat pro své favority ve třech kategoriích (největší ekozločin, největší ekozločinec a nejblbější zelený plk). Ačkoli tuto anketu považuji za dobrý nápad a měl bych i kandidáta do dvou kategorií, na antimeloun.cz se dozvídám že hlasovat bylo možné do 15.12, přičemž článek o anketě byl zveřejněn 16.12, takže hlasování skončilo ještě dříve než mohlo začít. Nechme se tedy překvapit, kdo anticenu letos získá.

Jako zločin roku tipuji fotovoltaické orgie a zločince všechny poslance, kteří pro tuhle zvrhlost zvedli ruku. Jako další  zločinci by se mohli umístit opět zákonodárci České republiky, kteří se usnesli na zvýšení podílu biosložky v motorových palivech. Podíl bioethanolu v benzinu vzrostl na 4,1% a podíl bionafty v naftě na 6%. I v tomto případě jsou čeští poslanci v rolích hýkajících eurooslů. Největší eko plk si nedodvažuji tipovat, protože loňskou bio osvětu od vzdělané a moudré Kateřiny Žak máloco trumfne.

Podívejte se na loňské laureáty ceny melou roku:

Největší zelený zločinec:
1. Petr Petržílek (ČSSD, kdo nezná: Je to hlupák co se živí zeleným tmářstvím a lhaním, náměstkuje nebo náměstkoval na MŽP, zabývá se rovnými příležitostmi a ekonomikou „udržitelného rozvoje“)
2. Martin Bursík (SZ)
3. Jan Dusík (SZ)

Největší zelený zločin:
1. Pustnutí Šumavy
2. Blokování tunelu Českým středohořím
3. Zákaz žárovek

Nejblbější zelený plk:
1. “Mrkev.” (Kateřina Jacques v pořadu ČT Uvolněte se, prosím zde dne 3. 4. 2009 na otázku, co to je biomasa)
2. “Kalifornie se už tři roky potýká s velkým suchem, je to další západní oběť globálního oteplování.” (Petr Petržílek, iDnes, 11. 9. 2009)
3. Bude to dvanáct tisíc pracovních míst.” (Martin Bursík, prosazující vyhazování peněz za zateplování a tím pádem plesnivění domů)

ZDROJ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist