Skleníkový plyn: U krav nemůžeme zůstat. Každý omezí svůj metan! Brusel nám pomůže. Zelí, květák a luštěniny budou zakázány. Dilema neBabišových fabrik. A co droždí a minerálka? Kupředu za Gretou!

Uveřejněno dne 18 září 2019 000 13:48

Situace je nelehká. Na jedné straně jsme se dostali na určitou životní úroveň, kvůli které mnoho generací našich předků posunovalo kvalitu našeho života stále kupředu. Na straně druhé jsme se ale bohužel dostali do situace, kdy jsme v určité fázi tohoto procesu zapomněli zatáhnout za záchrannou brzdu a vypadá to, že se řítíme vstříc vlastní katastrofě nebývalých rozměrů a dopadů.

Naštěstí se objevuje čím dál více lidí, kteří si tuto skutečnost uvědomují a snaží se s tím za nás za všechny, něco dělat. Mnoho lidí dnes nemá moc v lásce mladou, aktivní a po všech stránkách nadějnou personu – Gretu Thunberg. Je jí často vyčítáno nedostatečné vzdělání v otázkách klimatu a vůbec všeho, co potřebuje člověk, aby dosáhl jistého stupně možnosti ovlivňovat světové dění.

Greta nás spasí 

Jak se ale ukázalo, všechny tyto výtky jsou liché a nemohou být více vzdálené od skutečnosti. Greta totiž s týmem nejkvalifikovanějších odborníků na klima, výživu, zemědělské hospodářství a v neposlední řadě s odborníky na dopady sociologických změn na lidskou psychiku z řad nejrůznějších neziskových aktivistických skupin, zcela mimo pozornost médií a doslova v konspiračních podmínkách dokončila studii, která doslova obrátí na ruby celé naše životy, naše stravování, pěstování mnoha plodin, změní technologické postupy výroby mnoha druhů potravin, změní se od základu i pohled každého z nás na sebe samého, na svou funkci v životě, na svůj úkol, na svou povinnost vůči lidstvu.

Není náhodou, že závěry její studie našly samozřejmě největší podporu u Evropské Komise, která se dlouhodobě snaží o co největší vliv na přístup každého Evropana k určitým záležitostem tím, že vydává doporučení různých omezení, přesně daných pravidel a nařízení k projednání v Evropském parlamentu, který se často k návrhům EK staví pozitivně a mnoho jich projde v této nejvyšší evropské zákonodárné instituci schvalovacím procesem s kladným výsledkem.

A čeho se konkrétně týkají navrhované změny týmu kolem Gréty T.?

Čtěte ZDE: Horko neustupuje: Můžou za to pšoukající krávy? Trump ulevil farmářům. Co všechno si chtěl Obama zapisovat? Za vším hledej bažiny. Příroda umí dokonale recyklovat. Chatrná logika ekoaktivistů

Konec s nadýmáním

Evropská Komise právě zpracovává návrhy závazných vyhlášek stran zákazu pěstování, produkce, zpracování a dalšího použití konkrétně pro tyto zemědělské produkty – květák, hlávkové zelí, brokolice, fazole, hrášek, čočka, sójové boby.

Dále se závěry studie „Greta – týmu“, respektive zákaz vydaný v dohledné době ze strany EP bude týkat obyčejného kravského i kozího mléka, výroby sycených nápojů a rafinovaného cukru, droždí a výrobků z kynutého těsta vůbec.

Pojďme se blížeji podívat na důvody restrikcí, které nás v budoucnu čekají a na konkrétní důvody, proč nebudeme v dohledné době jíst výše uvedené produkty, ani výrobky z nich.

Tak především je třeba si uvědomit, že omezením chovu hovězího dobytka, který je vysoce nadlimitním producentem plynného metanu, tedy skleníkového plynu, který má obrovský vliv na globální oteplování naší planety a klimatické změny vůbec, nemůže snaha pokrokového myšlení stran zachování udržitelnosti života na Zemi, skončit. Je třeba jít mnohem dál a pojmenovat všechny problémy pravými jmény.

Nejen krávy totiž pšoukají a krkají, i my, lidé, kterých je na světě více než sedm miliard, máme stejné tělesné pochody, jako již zmiňovaný hovězí dobytek. K tomu, že i z naší strany dochází k úniku metanu a dalších škodlivin do atmosféry, nezanedbatelným způsobem přispívají potraviny, které konzumujeme.

A to bylo právě meritem výzkumu týmu Grety Thunberg, díky kterému už víme, že se musíme v zájmu obyvatelnosti naší planety vzdát veškerých potravin, které způsobují nadýmání. U zeleniny typu zelí, květák, brokolice, nebo luštěnin, je asi důvod nejen jasný, ale zcela určitě i na místě. Kdo z nás neměl po konzumaci těchto potravin nadýmání, kdo z nás pak s odpuštěním nepšoukal, jako ta kravička na pastvě…?

Co se sóji týká, tak pokud je mi známo, s jejím možným zákazem zpracování má v naší zemi největší problém průmysl, který patří-nepatří našemu premiérovi, Andreji Babišovi, konkrétně jde o jeho-nejeho výrobny uzenin. Podle dobře informovaných zdrojů prý není vůbec jasné, čím se v těchto výrobnách bude napříště nahrazovat právě sója při výrobě uzenin z pravého masa.

Čtěte ZDE: Nevinná tvářička současné tyranie: Svět oslavuje znásilněnou Gretu. Zrůdné vyhlazovací myšlenky již v genech? Rodinné prokletí a byznys. Jaké klima je nejlepší? Plachetnice jako Clintonův Lolita express

Opravdu oříšek

Pokud jde o mléko, tak vzhledem k omezení chovu hovězího dobytka dojde k logickému snížení jeho produkce, což je s ohledem na výše uvedené žádoucí. Mnoho lidí trpí totiž netolerancí k laktóze, která, stejně, jako některé druhy zeleniny, způsobuje nadměrné nadýmání a s tím související negativní dopady na atmosféru naší Země. Z toho důvodu bude po intervenci Evropského parlamentu na celém území EU, s platností od 1. 1. 2021 (podle dobře informovaných zdrojů…) zakázáno prodávat mléko bez toho, aby bylo technologickou cestou zbaveno laktózy. Droždí a výrobky z něho jsou v tomto ohledu jasnou záležitostí a co se cukru týká, tedy toho rafinovaného, tam jde o to, že díky jeho působení ve střevech dochází u člověka k nadměrné tvorbě kvasinek, čímž se dostáváme přesně tam, o čem zde celou dobu hovoříme…

O sycených nápojích snad nemusí být řeč tam je situace úplně jasná.

Z výše uvedených důvodů bude tedy od výše uvedeného data v celé Evropské unii zakázáno pěstovat, produkovat a používat výše uvedené produkty. To se samozřejmě týká i soukromého sektoru, ani ten nejmenší zahrádkář si své zelí, kapustu, nebo fazole na území EU nevypěstuje. Porušením tohoto zákazu by se vystavoval nejen nepodmíněnému trestu, ale zároveň by byl odsouzen ke ztrátě majetku a doživotnímu povinnému pobytu v některé rozvojové zemi, kde by byl nucen poskytovat místní populaci charitativní činnost.

Co se těchto restrikcí týká, tak z opět důvěryhodných zdrojů vím, že návrhy změn legislativy v trestních zákonících všech členských zemí na direktivu EP směrem k uzákonění těchto trestů se již probírají v kompetentních výborech Evropského parlamentu.

No, jak je z toho všeho patrné, čekají nás převratné změny a nám nezbude nic jiného, než je respektovat a přijmout za své. Planetu máme jen jednu a Gretu Thunberg také. Obojí je třeba chránit všemi silami a prostředky.

Je samozřejmé, že jen Evropa nemůže spasit vše, bude ale z její strany docházet k čím dál většímu tlaku, ať už svým příkladem, tak i snahou o mezinárodní dialog i s těmi částmi světa, které jsou zatím ke všem alarmistickým pravdivým závěrům kupodivu hluché.

Držme si palce, společně to jistě dáme!!!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist