Hitler kurvil Evropu, komunisti východní Evropu a AOPK v Praze kurví „pouze“ přírodu v ČR a podíl státního rozpočetu na ni.

Uveřejněno dne 2 listopadu 2011 000 9:46

vaduraPro mnohé nepochopitelné už jenom toho důvodu, že ministr Chalupa z ODS nechá rozhodovat o České přírodě od Aše po Břeclav dva bývalé poslance z US DEU v roli ředitele a náměstka a jednoho bývalého poslance a ministra za lidovce Ambrozka, jako poradce ředitele.

Koalice těch, kteří už utopili několikrát ODSkou vládu, jak  Klausovu tak  i Topolánkovu úspěšně pokračuje. Paradoxem je ale to, že AOPK dnes vlastně řídí Zelený Bursík, přes jemu vděčného Františka Pelce, jejího ředitele. Bursík, který je věčným kritikem Václava Klause a jeho Strana zelených dokázala naházet Topolánkovi tolik klacků pod nohy, že to skončilo málem evropskou ostudou a předčasnýma volbama.  A Franta Pelc se podepisoval jako Unionista na „podříznutí“ ODS a Klause po Sarajevské atentátu a jako místopředseda Strany zelených a náměstek ministra Bursíka i na krachu  Topolánkovy vlády.

A ODS si dneska tuto květinku i s Ambrozkem pěstuje ve svých oknech. A to pan ministr Chalupa pracoval jako poradce Václava Klause. Nepochopitelné, neuvěřitelné ale je to tak. A bordel na kvadrát ve stylu lidoveckých a Unionistických prasečin, které uplatňovali jak v parlamentu  tak i ve vládě  a ODS za to platila krky svých premiérů.

A lidovecké a Zelené praktiky pokračují i nadále a v konkrétní podobě. Zákony, které tito bývalí poslanci tvořili, úspěšně obcházejí a dokonce veřejně prohlašují, že se jimi nemusí řídit.  Paradoxem je, že jejich podřízení mluví na hrázi rybníku i o tom, že jejich šéfové na AOPK měli  předvídat následky, protože podmínky která byly AOPK veřejně vyhlášeny nebyly dodrženy a výběrové řízení bylo naprosto neprůhledné.

„ Síla láme železo, průjem trhá gatě.“

V Břeclavi dne 24.10.2011                                        Otto   V a ď u r a

Reakce
  1. 12 roky ago

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist