Přijímám gratulace

Uveřejněno dne 13 října 2010 000 10:29

vadura

Objevil jsem na internetu výsledky ankety Zelená perla roku 2009, kde jsem se umístil,  já  Otto Vaďura,  s  28 body na pěkném 14 místě.

Pro nováčka naprosto krásná příčka, zejména když vezmu v úvahu, že přede mnou se umístili takové vzdělané kapacity jako prezident ČR profesor Václav Klaus- čestný profesor mnoha světově významných universit, bývalí  ministři  Gustav  Slamečka,  Martin Říman, Petr Moss a spousta  náměsků hejtmanů a lidí, za kterýma  byla je vidět kus práce přinášející užitek pro naše spoluobčany.  Vyjádřeno dvěma slovy  – žádní blbci.  Jenom by mě zajímalo, co za mozkové nuly nás hodnotily a odkud a  zejména z jakého spolku pocházejí. Co je vidět za nimi, kromě toho, že se občas přivážou na nějaký ten plot, vylezou v Brdech na borovici a svoje lezecké umění předvádí i občas na nějakém tom komínu. A  tato parta ve společnosti  neuplatněných  a zamindrákovaných  lidí  je porotou. Pro vzdělaného člověka je to vlastně vyznamenáním, neboť toto  naše  pořadí je vlastně vizitkou každého z nás, že tato zelená grupa  hodnotících silážníků , je vlastně na úrovni socialistických kádrováků, blbých sice jak štupl , ale důležitých jak u prdele branka a kdy  každý vzdělanec  byl pro ně nepřítelem.

V letošním roce, v průběžném  hodnocení k  10.4.2010,  se sice nacházím na nelichotivém 38 místě, ale vzhledem k tomu, že konkurence se zvětšuje , to zase není  zase až tak špatné, zejména pokud přihlédnu k faktu, že přede mnou je například vzdělaný a  inteligentní muž s obrovským přehledem a prezidentův poradce  Ladislav Jakl a za mnou je rovněž vysoce vzdělané osoba v podobě bývalého premiéra této země Miloše  Zemana. Věřím, že svoji pozici přinejhorším udržím a veškeré svoje úsilí zaměřím k tomu, abych z těchto silážníků udělal ještě větší blbce než jsou, což je předpokladem, že se dostanu alespoň k první desítce.

ing.  V a ď u r a  Otto

Zdravím všechny umístěné v této anketě,  vyhlášené zelenými nýmandy

V Břeclavi dne 12.10.2010

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist