To si ODS s „Žakelínou“ koledujete o 12% za 3,5 roku?

Uveřejněno dne 21 prosince 2010 000 9:21

vaduraTo je snad zlý sen. Kateřina Jacgues, která svým rozumem odpudila jejich Zelené voliče a skončili v pomyslné brázdě jak do Bruselu, tak i do PS.

A Martin Říman jako šéf premiérových poradců, si ji snad bere do tohoto týmu a bude radit premiérovi?  „Skvělý“ tah jak prosrat příští volby pro ODS. Nechci věřit dnešním komentářům z hospody, že buď na ODS tato dotyčná něco ví, nebo ji snad někdo z nich musí klepat.

To už snad ztrácíte veškerou soudnost a Zelení pokračují v této vládě? A takováto myšlenková sorta?  A nebo,  že  by už  veškeré mozky v Praze byli vyčerpány? Tomu nevěřím. I ve vrátnici jakékoliv instituce v Praze, kterou občas navštívím, se setkávám s chytřejšími. S manželkou, dcerami a zetěm jsme 5ti  členná rodina dospělých. Vzděláním jsme 2 Ing., 1 MUDr., 1 JUDr. a 1 SŠ. Čtyři z nás jsme byli až doposud stabilními voliči ODS.

Ale pokud je dnes ODS myšlenkově tak prázdná, že premiér potřebuje radit zrovna od Kateřiny Jacques a neznáte už nikoho chytřejšího, tak jsme všichni 4 s hlasy pro ODS skončili. Pana premiéra snad omlouvá jenom to, že by se mu šéf jeho poradců Martin Říman naprosto pomátl nebo si snad také omočil? Někde? Blízko? Kde?

Až doposud jsem si myslel, že ODS je stranou inteligentních lidí. A to, že ji před pěti léty na chodníku zlinýroval Čermák jak financ kozu, nedává žádný předpoklad pro nic. Jinak by ji Káťu, nebýt Čermáka nikdo ani neznal.

V Břeclavi dne  15.12.2010                                          V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist