Kandidát na předsedu „byl jen trochu veselej“

Uveřejněno dne 8 února 2016 000 8:46

Ultralevice má u nás oficiální politické zastoupení – Stranu zelených. Ta dnes zvolila Matěje Stropnického za svého nového předsedu.

Osobně to vítám, pan Matěj se s tím nepáře, o tom, že je radikální a chce takovou i stranu mluví otevřeně, což je férovější, než falešná hra Bursíků, knížat a Žak-žakyň. Přeji novému předsedovi, aby pod jeho vedením skončili Zelení v propadlišti dějin.

V článku o zeleném sjezdu mne, kromě vřelé zdravice ultralevicové ministryně Marxové-Tominové, zaujala informace o „středoškolském učiteli Šlechtovi“, takto kandidátovi na předsedu, který skromě navrhl sebe sama. Pan Šlechta svůj volební projev podle dostupných zpráv nebyl schopen přednést pro totální opilost či zfetovanost a rázem se tak zařadil mezi nejzajímavější figury našeho politického šoubyznisu tohoto víkendu. Přijít k pultíku jako dělo, zhodnotit budoucnost strany v případě volebního neúspěchu (který já předpokládám) v podzimních krajských volbách slovy „…tak jsme v prdeli“ a být následně vykázán spolustraníky ze sálu – to je milé připomenutí odkazu Jaroslava Haška a jeho strany „Mírného pokroku v mezích zákona“;.

Že i tak pan učitel obdržel 6 hlasů – toť důkaz otevřené zelené mysli! Doufám, že je pokus o kandidátský projev pana učitelského někde zaznamenán a na „jůtůbu“ se jeho studenti budou moci přesvědčit, že prófa není žádný suchar.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist