Ekoteroristé přitvrzují. Kdy dojde k násilí?

Uveřejněno dne 19 února 2018 000 8:57

V České republice zatím naštěstí nečelíme útokům teroristů. Metody ekologických aktivistů se ale těm teroristickým začínají nebezpečně blížit.

Aktivisté, kteří loni v létě nelegálně vnikli do uhelného lomu Bílina, použili pro blokádu tzv. trubkovou metodu. Na zápěstí si umístí třmeny s karabinami, následně tyto karabiny uvnitř trubky spojí, případně karabiny zaháknout do přivařeného kolíku uvnitř trubky. Policistům se pak velmi obtížně takové spojení odstraňuje, aniž by nebylo ohroženo zdraví a život aktivisty. Tito „ekoteroristé“ byli kromě trubek vybaveni i horolezeckou technikou a žebříky. K lomu přijeli v dodávkách z německé autopůjčovny. Přijde vám to normální?

V tomto případě se aktivisté snažili upozornit na škodlivost uhlí, jinde protestují proti jaderné energetice, příště jim vadí třeba ropa. Na své názory i jejich vyjádření mají samozřejmě plné právo. Oni však tyto názory nevyjadřují. Oni se je snaží ostatním vnutit. Pořizují si k tomu speciální vybavení, porušují zákony, nelegálně vstupují na cizí majetek, poškozují cizí věci, páchají ekonomické škody. Jsou přesvědčení, že v zájmu své „pravdy“ můžou cokoliv.

Od takového jednání je už jen krůček k tomu, aby nám všem začali tuto svou pravdu vnucovat násilím. Zkrátka si trubky sundají ze svých rukou a začnou jimi mlátit po hlavě každého, kdo bude mít opačný názor. A možná nezůstane pouze u trubek, ale dojde i na mnohem nebezpečnější zbraně. Lidé, o kterých se bavíme, jsou fanatici. Jejich islámem je jakási pofidérní ekologie. Pozor, neplést se skutečnou ekologií (což je vědní disciplína), ani se skutečnou ochranou životního prostředí, která je nepochybně bohulibá.

Ekoteroristé nic nechrání. Jejich cílem je teror každého, kdo s nimi nesouhlasí. Světu trvalo hodně dlouho, než se odhodlal k boji s islámským terorismem. U ekoteroristů jsou zábrany ještě větší. To jim dává pocit beztrestnosti a posiluje jejich fanatismus. Jsou přesvědčeni, že dělají dobrou věc. A účel jak známo světí prostředky. Tak schválně, jestli nás probudí až rána trubkou po hlavě.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist