Je zelený Liška pedofil? Volte ho, má rád vaše děti!

Uveřejněno dne 14 října 2013 000 10:13

Toho, že při letošním pochodu homosexuálů Prague Pride začaly vystrkovat růžky i další sexuální minority, dosud ve společnosti tabuizované, si kromě redakce Prvnizpravy.cz všimla i některá další média.

Letos to totiž bylo poprvé, co se pedofilové veřejně prezentovali jako menšina, která – podobně jako homosexuálové – žádá porozumění a toleranci většiny. Už před časem spustili čeští pedofilové internetové stránky s názvem domény „nejenhomo.cz“.

Zdá se, že vystoupení pedofilů je i pro liberální Pražany zatím silné kafe. Deník Metro přinesl například článek s názvem „Pedofilové šli Prahou, lidé zuří.“ A skutečnosti si všimli i v zahraničí – slovenský server hlavnespravy.sk informuje o tom, že srpnový pochod v Praze byl historicky první veřejnou promenádou pedofilů.

Jeden z účastníků konzervativního protestu proti pochodu homosexuálů, Václav Lamr, popsal to, co viděl v průvodu homosexuálů.

„Viděl jsem děti v předškolním věku, jak jsou zneužity při akci v jednom alegorickém voze. Jiný bratr viděl pochodující muže ´dole bez´ a někdo mne upozornil na skutečnost, že muži konali na veřejnosti masturbaci během průvodu,“ popisuje znechuceně výstřednosti, které ale byly v průvodu považovány za normální.

V průvodu si také všiml sloganů, které hlásaly slova „Máme právo na děti“. „Domníval jsem se, že jde o jiné heslo gayů ve smyslu jejich požadavku na adopci dětí,“ vysvětluje Lamr.

Až pak mu ale došlo, jak byl slogan míněn. „Je nutno rozlišovat v těch heslech – mezi požadavky homosexuálních párů na adopci dětí a mezi požadavky pedofilů mít také nárok na potěšení se ze sexuálního obcování s dětmi,“ podotkl Lamr.

Pedofilové se už hlásí. Jsme tu i my, říkají po Prague Pride

Další transparent pedofilů pak hlásal: „Nejenom homosexuálové procházejí coming outem“. Slovenský server Hlavnespravy.sk přinesl fotografii skupiny pedofilů, která v rámci pochodu mašírovala za svá „práva“ na sex s dětmi.

„Jde o závažný útok na naši dosavadní civilizaci, na rodiny. Musí to vést do střehu rodiče malých dětí,“ varuje Lamr.

Pedofilní lobby přitom přitvrzuje po celé Evropě. V Holandsku se například pravidelně pokouší o hlasy voličů ve volbách politická strana hájící zájmy pedofilů – Strana Shovívavost, svoboda a odlišnost (NVD). A v Německu dokonce už v 80. letech liberální Strana zelených uvažovala o legalizaci pedofilie, ač nakonec od veřejné artikulace těchto požadavků ustoupila, jak před časem upozornila Česká televize.

Jedním z podporovatelů „lásky s dětmi“ je například německý europoslanec za zelené francouzsko-židovského původu, Daniel Cohn-Bendit, který udržuje dobré vztahy i s českou Stranou zelených.

Redakce několikrát oslovila předsedu Strany zelených Ondřeje Lišku, aby se k informacím ČT vyjádřil a aby se vyslovil k tomu, zda i česká Strana zelených uvažuje o tom, že by ve svém programu vyšla pedofilním choutkám vstříc.

Liška ale neodpověděl a ani přes urgence na dotaz nereagoval.

Jak se to říká? Mlčení je souhlas…?

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist