Greta si došlápla na novináře. Psali prý ošklivě o konferenci studentských aktivistů

Uveřejněno dne 23 srpna 2019 000 12:28

Lausanne, (fň!) – Zlí oškliví novináři rozzlobili Gretu Thunbergovou, že začala vypouštět vyšší uhlíkovou stopu než obvykle. Média si dovolila napsat, že na konferenci studentských aktivistů dochází k rozporům. „Co si to ku.va ty dementi dovolujou? Vědí vůbec, kdo já jsem? Ať mi schválně ukážou svoji uhlíkovou stopu za posledních 127 let. Porovnáme s tou mojí a pak se můžeme bavit dál,“ rozzlobila se Gretka a poté nechala pět novinářů ušlapat uhlíkovou stopou, dalších osm muselo sníst 389 kilo fair trade sojových bobů a poté pošlo. Zbytek škrabalů byl přinucen klečet na bio eko hrachu a číst si pozpátku Gretina vědecká pojednání.

Novináří přijali svůj trest s pokorou a pochopením. Včetně těch, kteří jsou již v pánu. Za všechny novináře světa se potom omluvil ve svém ne až tak úplně hysterickém úvodníků Pavel Šafr. „Greto, omlouváme se ti za všechna příkoří. Ty jsi jediná, která nás může ochránit před Putinem, čínským lišejem a Václavem Klausem starším i mladším. Ještě kdybys tak dokázala zařídit, abych neslyšel ty hlasy ve své hlavě, které mě nutí dávat si nohu za hlavu a vyříhávat přitom Ódu na radost,“ napsal Šafr a šel si dát nohu za hlavu a vyříhávat Ódu na radost. Poté sám sebe ušlapal uhlíkovou stopou a posmrtně spražil 12 kilo fair trade sojových bobů.

Když dostala Greta od své asistentky mlíčko a piškůtky na uklidnění, tak se uklidnila a pozvala přeživší novináře zpátky. „Ať se tedy vrátí, ale musí slíbit, že sníží svoji uhlíkovou stopu o 892 procent. A hlavně o mě musí psát hezky a publikovat jen ty z mých fotek, kde vypadám jako krásná modelka. V opačném případě jim dá můj přítel Václav Cílek na budku i ciferník zároveň,“ sdělila Gretka a poté spokojeně usnula v náručí své asistentky. Její spokojené usínání natáčel přímo na místě reportér tiskové agentury Fejk ňůs Jakub Unda. „Byla to pastva pro oči. Gretka vypouštěla jen 3,45 uhlíkové stopy za sekundu,“ libuje si Unda.

PS. Kdo si nekoupí knihu „Odhalujeme Putinovy lži“, kde najdete výběr těch nejlepších zpráv, které tu byly za cca 1 rok publikovány, bude muset posmrtně sníst 12 kilo fair trade sojových bobů!

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist