A máme tady nového Lenina nebo Hitlera?

Uveřejněno dne 21 ledna 2020 000 9:12
Dám sem odkaz na video, kde můžete vidět projev, skvělý herecký výkon otce Grety v USA. Video je i s českým překladem. Už jsem o Gretě nechtěla nic psát, ale toto video mě dostalo ze židle, protože její otec chce ovládnout svět.

Otec Grety je herec, ale tady v tom projevu, kdy útočí na city celé planety za něho hovoří tělo, tzv. „řeč těla“ a gesta, která jsou nevěrohodná. Jeho vystoupení mě děsí z několika úhlů pohledu. To, že využívá dceru, která ani pořádně nevyrostla, je hnusné a nemorální. Ale to, že on se upřednostnil, vytahuje se a burcuje lidi k tomu, aby nejedli maso, aby si nekupovali auta, aby následovali jeho příkladu, kdy on jako boháč si všechno může dovolit, leč on nebude jezdit autem, nebude létat, nebude jíst maso, nebude ničit planetu, protože jsme vypotřebovali veškerý uhlík nebo kyslík, který nám byl přidělen, mě nadzvedlo ze židle.

Vidím v něm Lenina i Hitlera. Vidím v něm, že on udělá všechno proto, aby ovládl svět. Nic víc k tomu nemám co říct, protože všechno je na tom videu, které mě tak vyděsilo. Ne ten překlad, ale ta jeho gesta, ten jeho cílený a promyšlený projev. Kromě toho, že je herec, vlastní tento muž dvě PR agentury, takže by se v tom měl vyznat, jak zacílit na lidi, což dělá a Amerika mu to žere.

https://www.youtube.com/watch?v=fzHsxEfGKQA

No a vážně bych tímto videem chtěla skončit povídání a psaní o Gretě, protože ta holka je hračkou v rukou psychopatického otce, který má jasný cíl. Nechce zachránit planetu, protože je bohatý, chce být více bohatý, chce ovládnout svět. Že přeháním? Ale ne, právě proto zmiňuji Lenina a Hitlera. Co těm dvěma se podařilo to všichni víme, tak proč by se neobjevil další takový? A je jedno, jestli je to levičák a mluví jako komunista nebo aktivista, který se přikloní k tomu, kdo mu zaplatí za dceru a jeho plkání více.

Víme, že veškeré novinky, které dostanou světový rozměr pochází z Ameriky. I tento fakt mě děsí, že Američané mají další sousto, jak vydělat na Gretě a na tom, aby nám zpoplatnili každý nádech a výdech, na který už dávno nemáme nárok, jak tvrdí Greta a její otec, ale i někteří vědci.

Zřejmě nastává válká o vzduch. Budu moc ráda, když se budu mýlit, ale já vím, že se v tomto případě budou dít věci neskutečné. Jako první možná začne otec Grety chodit po světě s kyslíkovou bombou, což by byl fikaný a skvělý podnikatelský záměr.

P. S.

Video trvá pouhých 17 minut a já bych si moc přála, abyste se podívali, oč tady vlastně jde.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist