Sbohem jádru, už můžeme zhasnout

Uveřejněno dne 13 června 2011 000 14:40

atomA šup zpátky na stromy a pěkně po jednom, žádný žduchání a předbíhání. Proč by taky v Německu potřebovali jaderné elektrárny, ti totiž taky můžou pozerať ten Fernsehen i pri sviečkach. A tak to celý fakt dává smysl.

Máme planetu narvanou nukleárníma hlavicema, po Libyi nám jezdí tanky, stará munice je v zemi schovaná po tunách (můžeme o ni například zakopnout a rozbít si čelist). Vagóny a sklady s municí nám vybuchujou, ale víte co je super nápad? Zavřít jaderné elektrárny, protože co kdyby nám do Střední Evropy dokvačila tsunami.

Odsouhlaseno, pošlete tam křečky, ať šlapou.

Našeho presidenta si můžeme nenávidět jak chceme, ale opět dokázal, že si umí zachovat relativně chladnou hlavu a protože je to nepochybně chytrý člověk, tak za použití selského rozumu vyjádřil v jednom výroku názor milionů lidí na německý odstup od jádra.

A teď aby mne někdo nepochopil špatně, já jsem si vědom rizik jaderných elektráren a jejich odpadu, ale pořád jsou mnohem větší riziko lidé, než jádro. A pokud Německo hodlá podstoupit riziko energetické krize, budiž, smogu tam mají málo.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist