Klaus a Bush podváděli, řekl pan povoláním syn Matěj Stropnický

Uveřejněno dne 10 února 2016 000 16:11

Matěj Stropnický sám sebe prezentuje jako politika, novináře a herce. Pro mě není ani jedno. Pro mě je to pouze syn známého herce, který je však na rozdíl od něj silná osobnost. Sebevědomí M.S.ml. a jeho chování je neopodstatněné.

Pan Matěj Stropnický včera prohlásil, že Václav Klaus a George Bush podváděli při volbách. Pan Stropnický je často trapný, a proto, aby byl zajímavý, tak občas řekne blud tohoto formátu. Nechápu jak na to přišel a jaké má důkazy. Samozřejmě žádné. Jeho hraní si na politika a levicového intelektuála, který nosí tričko s Che Guevarou, občas doplní svůj projev konspirací, která vede až do volebních uren v USA, když byl ještě náctiletý.

Matěj Stropnický chce být dle svých slov pískem v soukolí starých pořádků a je proti zlým kapitalistům, kteří si chtělí pouze nahrabat. Fráze tohoto stylu je to jediné, čeho se lze od tohoto namyšleného levicového prý filozofa dočkat. Všechny kompetence, které kdy na pražském magistrátu měl, mu byly vždy odebrány, protože být pouze syn a vykřikovat své duševní výplody pro média nestačí. To, že jej strana zelených zvolila předsedou, pouze značí, jak prázdní a beznadějní ve skutečnosti jsou. Ale pro mě byla vždy strana zelených stranou exotů a zkrachovalců, nebo totálních naivů, kteří myslí, že nějakými ideemi zakryjí svou neschopnost v reálném životě.

Tito lidé nemají skutečný názor, ale pouze papouškují utopie a prázdná hesla. Pana Matěje již před mnoha lety veřejně podporoval bývalý prezident Václav Havel. Dodnes nechápu, čím si to pan Matěj Stropnický ve svých letech tehdy zasloužil a čím pana prezidenta Havla, známého po celém světě, tolik zaujal. Absolutně nevím. Asi svojí levicovostí.

Když působil M. Stropnický v bytové politice pražské známé čtvrti Žižkov, skončilo to na rok zabaveným počítačem a vyšetřováním policie. Cena prodaného bytu na Žižkově byla podezřele nízká, a to tedy byla. Nejnižší možná, ač mohla být o 2.000.000 vyšší. Když chtěl omezit billboardy s reklamou, tak je omezil na vzdálenost sto metrů od sebe. Přesně tolik, kolik si firma Bigboard přála. Pěkně to omezil a ještě se tímto jediným úspěchem chlubil.

Pan Stropnický se vyjadřuje jako kdyby všechno znal, všude byl a všechno věděl nejlépe. Přitom nedokázal nic, kromě toho, že díky své povaze nedokáže s nikým vyjít. On je přeci někdo, ale pro mě nikdo. Nikdy bych o této tragicky smutné a i na pohled mě krajně nesympatické postavě nepsal, kdyby si nebral do úst lidi, kteří na rozdíl od něj skutečně něco dokázali a celý život na tom tvrdě pracovali. Oni sami za sebe to dokázali, nikoliv za svého tatínka. Oni to nedostali darem jako on. Pan Stropnický řekl, že prezident Miloš Zeman je prezidentem slabochů a Praha by měla přijmout uprchlíků v počtu jednoho procenta obyvatel Prahy ( cca 11000 ).

Tyto výroky svědčí pouze o tom, že pan Matěj Stropnický nikdy nepoznal skutečnou realitu života a mluví z něj touha na sebe upozornit a přilákat to minimum lidí, kteří tomu uvěří.

Ale já nevěřím, že pan Matěj Stropnický věří tomu, co říká. Je to jenom taková zloba z toho tátova stínu.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist