Sluneční ilumináti se pakují

Uveřejněno dne 1 září 2010 000 9:41

slunceLoni přibyly sluneční elektrárny o výkonu 400 MW, letos to bude asi 1.500 MW – celkem to bude tedy stejný instalovaný výkon jako má Temelín. Vše se projeví v cenách elektřiny a to jejím zdražením na násobky současné ceny díky tzv. zelené složce. A kdo za to může ?

No přeci sluneční ilumináti (osvícení slunečním zářením a manou státem zaručených slunečních peněz) ze strany zelených a jím zpřízněných ekoteroristických organizací a napojených finančních skupin.  Ano, vydělávají na tom neskutečné peníze ti všichni Bursíkovci, Biomasařky, Lišáci a jejich podnikaví kámoši.

Pomohli jim v tom i praví ekoodborníci na globální oteplení jako Al Gore, V.Havel a další. Nyní se těmto pseudovědcům těžko vysvětluje, že jimi stvořené studie nejsou zas tak přesvědčivé a vyvolané ekonomické dopady z jimi počaté masové hysterie budou nedozírné.

Nyní se náš drahý stát konečně probírá z dlouhé siesty a dochází mu, že jsme dokonce nejštědřejší k dotování slunečních iluminátů na celém světě. A jaké má řešení – zvláštní daně a to třeba na uhlí, nebo jiné energetické suroviny, aby jimi dotoval zlevnění elektřiny, kterou sám nechal zdražit. Tedy menšina (spotřebitelé uhlí) se bude skládat na většinu (spotřebitelé elektřiny). A to nemluvě o tom, že spíše ta chudší menšina, protože ti bohatší logicky klidně mohou topit dotovanou elektřinou nejlépe s tepelným čerpadlem. Prostě solidarita naruby!

No není to na palici? Proč ten stát vůbec máme, co za fyzika a matematika ho s takovou logikou řídí a k čemu vůbec existuje Energetický regulační úřad? Mám pocit, že bez jejich zásahů a dotací by bylo všem líp a ještě by jsme ušetřili za jejich mzdy za vymýšlení nesmyslů, které mají řešit jiné jimi dříve vymyšlené nesmysly.

ZDROJ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist