Bursíkovy žvásty?

Uveřejněno dne 2 září 2010 000 11:54

bursik2I bez pronášeného moudra a žvástů Bursíkových straníků v Parlamentu ČR o ohrožené  ozonové vrstvě, plných kýblech nadržených žab přenášených přes silnice ekologickými aktivisty, obhajování nutnosti spásání Šumavy kůrovcem- jako EKO SUPER,  se příroda v ČR odvíjí podle svého scénáře sama a nemám pocit, že by jí chyběla nadstandardní péče z huby hlavní brzdy pokroku Strany zelených a jejich zbytků co zůstali na MŽP a na AOPK  Praha na Nuselské 9.

František Pelc coby zkrachovalý poslanec za US-DEU ( roku 2006 nad nimi český  volič mávl rukou a poslal je z parlamentu ven) si v samé lásce k přírodě domluvil s Ambrozkem ,  dosluhujícím ministrem ŽP v koaliční vládě největších demagogů po Adolfu Hitlerovi, ČSSD, US-DEU a lidovci, flek ředitele AOPK Praha, aby tu naši přírodu mohl milovat ještě více. A aby do toho dal té lásky maximum, tak si nechal  zrekonstruovat  nové sídlo AOPK na Nuselské 9  a na Kališnické 4-6 tomu dali bursíkovci  vale.  Do přírody je to z Nuslí blíž jak ze Žižkova.  Prognóza to byla výborná, ale Frantík  nám mezi tím zezelenal a vykousal  ze  židle Ambrozkova  a Bursíkova náměstka, také Františka , ale Pojera, kterého uklidili  z ministerstva na židli ředitele AOPK.  Místo toho, aby peníze určené naší přírodě skončily v ní, skončily  ve  velmi nákladné  rekonstrukci  jedné zbytečné  „chalupy“  o 5 km  vedle.  Uteklo 2,5 roku a Topolánkova vláda byla odpískána dříve koaličním Pelcovým partnerem ČSSD, ten přežil ještě dva ministry ve Fišerově vládě, aby se sám uklidil v předtuše volebního výsledku Strany zelených zpět na ředitele AOPK Praha dva měsíce před letošníma  volbama.  A opět  vykousal , tentokrát už  podruhé,  onoho Františka  Pojera, tentokrát  zase ze židle ředitele AOPK. A aby to tolik nebolelo,  jmenoval  jej vedoucím svých poradců.

Závěr z toho může jenom jeden. Pokud řediteli AOPK nestačí v odbornosti jeho odborní náměstci, pak je to velmi slabý managment  tohoto státního úřadu,  jakým AOPK Praha je , nebo samotný ředitel  musí být sám o sobě naprostý hňup, který o problematice neví vůbec nic a který na tomto místě nemá dávno co dělat , protože na to rozumově nestačí a funkce vedoucí poradců je akorát ke smíchu a dalšímu vyhazování peněz ze státního rozpočtu. A o co déle bude na ČIŽP šéfovat Bursíkova a Pelcova pravá ruka ze Strany zelených   Eva Tylová, o to hůře se budou  novému ministrovi ŽP rozplétat kauzy cíleně vyhazovaných peněz  Pelcem, Vopálkovou a Matuškou. Poradců je tam jak much a na obyčejný zápis z běžného jednání si AOPK najímá cizí advokátní kancelář  ABL (Adam Batuna  Legal.) Tam nechat udělat nezávislý audit, tak by to museli rozehnat i s vrátnou. Nájemné za loňský rok není vybráno, Dodatek ke Smlouvě na letošní rok ještě ze září 2009 nemají podepsaný dodnes, no pohoda a klídek na Nuselské 9 jak na Bahamách.

V Břeclavi 2.8.2010                                                       V a ď u r a  Otto

Viděl jsem kde co. Ale toto je premiéra nesmrtelných.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist