Klimatičtí blázni se slétli v New Yorku

Uveřejněno dne 30 září 2014 000 10:39

Jistě jste tu úžasnou novinu také zaznamenali. Před pár dny se klimatičtí šílenci opět slétli, tentokrát se postiženým místem jejich sletu stala budova OSN v New Yorku. Češi letěli podle dispozic levičácké EU v hlavním hejnu, zelenooranžovou letku vedl jeden známý marxista z Ostravy. Zavolal si je tam všechny nějaký fanatik Pan.

Ač mělo údajně jít o vážnou věc, tvářil se u toho docela s úsměvem, což by v našich standardních poměrech odpovídalo nějaké obvyklé psychické poruše. Ten usměvavý pán Pan naléhavě děl, že prý hrozba globálního oteplování v časovém horizontu přibližně 100 let je podle téměř stoprocentního konsensu mnoha vědců nejstrašnější hrozbou, která před lidstvem aktuálně stojí. Štípnul jsem se, jestli nebdím nebo dokonce zda jsem neupadl do předčasné sezónní hibernace, abych něco důležitého nezmeškal. O globálním oteplování je přece už několik let „ticho po pěšině“, protože posledních zhruba 15 let se už nic a nikdo statisticky neotepluje. Tedy občas nám po teplé letní Praze běhají na „parádách“ různá teplá individua, která se k teplým hrdě až zpupně (pride) hlásí, ale tyhle případy OSN asi momentálně na mysli nemá. Naopak poslední měsíce platí, že kam se ve světě podíváš, tam se lidé doslova na potkání vraždí. Člověk aby se bál vycestovat na dovolenou i do ne příliš vzdálené ciziny, aby mu tam neuřízli hlavu a video o tom aktu nepověsili na všechny weby světa. Ale ani doma není nijak zvlášť bezpečno. Dokonce i my Evropané máme v těchto dnech opět výbornou a neopakovatelnou šanci vyvolat – podle dosavadních tradic jako vždy levičáky – další světový konflikt, tentokrát v pořadí už třetí autentickou světovou válku.

Tohle však našeho pana Pana a jím sezvané klimatické blázny vůbec netíží, oni totiž bojují proti počasí. A hlavně je prý třeba dbát předběžné opatrnosti. Podobně jako v sexu. Jejich úhlavními nepřáteli jsou jaro, léto, podzim a zima. A pak ještě uhlík, tedy přesněji jeho derivát kysličník uhličitý. Ach, špatně, on už je to oxid uhličitý ? Nevím, každopádně ten chudák jako obětní beránek může doslova za všechny hříchy světa. Nepomáhá mu ani jeho neohroženými obhájci namítaná polehčující okolnost, že podíl obžalovaného ve vzduchu, který lidstvo tisíce let denně po celý život dýchá, je nula nula nic. I Slunce, metan, zemské magma, vodní pára a mnoho dalších podezřelých jsou bez viny. Obžalovaný prosí o milost, nechte mne žít, podporuji fotosyntézu, bude více úrody a méně hladomorů. To je ale až to poslední, co zelené fanatiky trápí. V každém případě toho zloducha musíme odsoudit a potrestat, byť jeho zavinění na oteplování se nikdy neprokázalo. A napoprvé rovnou trestem nejvyšším – trestem smrti, tedy podle oteplovačů budeme toho kriminálníka eliminovat. A kdo bude mít prachy, může (samozřejmě zcela výjimečně) zaplatit globálním oteplovačům odpustky. Pozor, zase špatně – už to nejsou odpustky, ale podle unijních směrnic moderní uhlíková daň.

Někteří vědci, ale je jich skutečně nepatrná hrstka, občas na obhajobu onoho obžalovaného kysličníku uhličitého nesměle ještě pípnou, že v prehistorické minulosti planety Země se vždycky střídala období, kdy podíl toho gaunera ve vzduchu klesal a přesto se oteplovalo nebo naopak ten darebák vyskakoval a množil se ještě víc než dnes, ale přesto se ochlazovalo. No to přece ale slyšet nechceme, to jsou lži, spalte všechny takové knihy ! Aha, všecko máme dnes elektronicky, takže všechny články vymažte ! Za takovou drzost si tito „pomýlení“ vědci vysloužili přízvisko popírači globálního oteplování. Kdyby to však byla náhodou pravda, tak místo globálního oteplování (jistě opět z důvodu předběžné opatrnosti) budeme raději říkat klimatické změny, tam se vejde úplně všechno.

Jestli to řádně naplánované globální oteplování bude pokračovat jako letos, tak si budu na pana Pana stěžovat a u pana ředitele zeměkoule budu muset jeho práci reklamovat. Před pár lety v době vrcholící oteplovačské hysterie vedené nějakým panem Gorem z Ameriky jsem si na zahradě pořídil pěkný velký bazén s tím, že když teď budeme mít napořád jenom teplo, tak ho určitě bohatě využiji. Když tomu miliónovému oteplovači tenkrát „dajli medajli“, tedy vlastně Nobelovu cenu za oteplování, a když v létě bylo opravdu léto, leckdo by tomu býval věřil, že ano?

 

 

Průkopníkem teorie globálního oteplování byl před mnoha lety už Charles Windsor. Že nevíte, kdo to je ? To je ten nudný anglický šlechtic, který si kdysi vzal nějakou Dianu Spencerovou a jejich slavná královská svatba skončila po letech fiaskem. Jak jsme se před dvěma týdny dozvěděli z nejnovější knížky Penny Junorové o britské královské rodině vydané u příležitosti třicetin královského syna Harryho, osobnostní poruchou stižená dvojaká Diana svého manžílka téměř celé manželství psychicky terorizovala. Takže nelze vyloučit, že Charlesovo oteplovačské šílenství bylo vyvoláno sexuální abstinencí. Může to být skutečně pravda, protože poté, co se uchýlil do náruče zubaté krasavice Camilly Parkerové, už ho to puzení přešlo. Buďme rádi, že aspoň ten mladý Vilda a jeho žena Káťa jsou úplně normální.

Kam se ale naše introvertní oběť královského domácího násilí hrabe na sebevědomou vůdkyni Angelu Merkel z Bundesrepubliky. Ta jako typická Němkyně vzala boj proti předpovědím teplého počasí z gruntu a důkladně, jak my Češi říkáme od podlahy. Součástí té oteplovačské teorie je i likvidace ekologicky čisté jaderné energetiky a její nahrazení slunečníky a větrníky. No a když nesvítí sluníčko, ani nedují větry od pólů, tak podle globálně oteplovačských teoretiků zaskočí uhelné elektrárny. Všichni dobře víme, že pokud Germáni bojují, tak opravdu pořádně. V Sasku a Braniborech mají bohatá naleziště uhlí, ani je nemusejí dolovat jako my na Ostravsku, stačí jen seškrábnout trochu hlíny a kolesová rypadla jedou ve dne v noci. Bojovně naladěnou Andělu nerozhodí ani zoufalá obrana historických sídel našimi slovanskými bratry a sestrami – lužickými Srby. Zbourat, vystěhovat, přesídlit a fertig (hotovo). A všichni „hlídací psi“ demokracie stáhli ocasy mezi nohy a zalezli do svých bud. Však v boji s globálním oteplováním zvítězíme, i kdyby měl svět zahynout.

Zpočátku to u mě s tím globálním oteplováním celkem šlo – oblíbené koupání, ranní, polední i večerní plavání a další bazénové radovánky probíhaly bez dalších oteplovacích investic obvykle od poloviny května téměř do konce září. No nekupte to. Pak to šlo ale s kopce a letos to stálo doslova za starou belu. Takové globální oteplování považuji za nedostatečné ! To by se mi moje investice nevyplatila a jenom bych pár set tisích vyhodil z okna. Pravda, ještě je šance, že v zimě budu mít přírodní kluziště, možná i s přáteli budeme půl roku hrát hokej. Onen zahradní bazén, aktuálně ale spíše budoucí hokejové hřiště, má předpisově zakulacené kouty, takže plánuji uspořádat místní hokejovou ligu. Ale to si zase musím koupit nové brusle a hokejku. A nějaký chránič jednoho tělesného orgánu.…ehm, jak to říci, tam dole mezi nohama, jak ho tenkrát Topolánek v Itálii vystavoval, však určitě víte, který myslím. Samozřejmě koupě čistě z důvodu předběžné opatrnosti.

Zdroj

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

TOPlist