Kabinet Havel: D I V O K É S R D C E E V R O P Y

Uveřejněno dne 18 listopadu 2010 000 13:07

vaduraDebata o budoucnosti evropské divočiny a  česko –německém projektu evropského přírodního parku.

Je  15:10 hodin, středa 17. listopadu  a sleduji na ČT 24 pořad pod výše uvedeným  názvem a slovo má  právě Václav  H a v e l. Tak tolik pičovin  za tak krátkou dobu jsem už dlouho neslyšel. Tebe Vašku, jak jsi právě konstatoval,  navštívil dneska nějaký delegát z Rady Evropy pro lidská práva  a velice se červenal,  že nanašel u nás partnera se kterým by to projednal.  Dříve to byl Michael Kocáb a dnes to není nikdo. Druhá super chujovina,  která Ti vyletěla z huby bylo, jak jsi jel dneska do  práce a v rádiu byla zpráva, jak kdesi zase nouzově přistálo letadlo, že se srazilo s ptákem.  Jako by ten pták říkal, že tady se neroztahujte, toto patří nám ptákům. Tolik asi z obsahu, co v úvodu řekl bývalý prezident.  Mezi tím tam už mluvil Tabery, nyní Dusík, Mikšíček, Křenová  a další a další a jeden jak druhý. Tolik asi ze starostí bývalého našeho prezidenta.  HOPLAPO  jak vyšité ( HOvno PLatná Porada).  Letectví je snad  poslední  obor Vašíku, do kterého  ses ještě nesrál.  Právě jsi to napravil. A pán Bůh zaplať Vašíku, že toho  lojzka z Rady Evropy co se sere do Českých cikánů tady nikdo nečekal a nechť se stará o svoji domovinu a svoje cikánské  obyvatelstvo .  Starostí s něma mají taky hafo a pokud je nemají , tak se s něma v minulosti nesrali a naučili je makat systémem chceš tu žít? Pracuj! Nechceš pracovat?  Zdechni třeba hladem hajzle !  To je jediné řešení.  A my tady budeme  čekat  na  nějakého  Evropského debila, který sem přijel kvákat jejich Bruselské pičoviny,  jak to máme s cikánama dělat v ČR a Havel bude hodnotit, že neměl s kým jednat. Doufám, že bývalý prezident mu doma nabídl škopek a hned měl na jednačku protějšek.

No nyní tam mluví snad největší  mezinožník ze všech co tam sedí . Má to kokot kulaté brýle , sedí na kraji stolu a žváchá tam o Šumavě, že ten lesník  na té Šumavě  dělá jen to,  co jej ve škole naučili ale nikdo si o to nestojí.  Má to být divočina a bez zásahu toho lesníka. No nedá se na to dívat, vypínám televizi, protože je to jako diskusní klub ekologů v psychiatrické léčebně.  A ještě Tabery  osolil Pavla Drobila, že je to ministr ŽP, který tomu vůbec nerozumí.

Tak tito odborníci rozumí úplně všemu a rozdíl mezi něma a vědci  je podstaný.  Zatím co vědec   ví o hovně všechno,  odborník ví o všem hovno.

17. listopadu 2010                                                            V a ď u r a  Otto

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

TOPlist